REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penki būdai pagerinti rytinę nuotaiką

Sunku prabusti? Kaip sugebėti greitai atsikelti iš lovos ir bėgti į darbą? Bloga nuotaika iš ryto – kas gali būti blogiau?

REKLAMA
REKLAMA

Sveikas altruizmas

Kartais save pamilti būna daug lengviau pripažinus meilę kam nors kitam. Suteikite malonumą artimam žmogui. Pasakykite jam keletą šiltų žodžių į telefono ragelį, paruoškite ką nors ypatingo pusryčiams arba pradėkite gaminti maistą tuo atveju, kai niekas to nesitiki.

REKLAMA

Nutukti be saldumynų

Saldumynai... Džiaugsmas juos valgant neišpasakytas! Taip skanu, kad net pradeda gamintis endorfinai, taip saldu, kad energija trykšta į paviršių. Tik nepulkite į nusivylimą, prisiminę apie suvalgytų kalorijų kiekį, o geriau rytą pradėkite gabalėliu šokolado.

Susidomėkite rytiniu bėgiojimu

Jausdami menkiausią aptingimą, nė sekundės nedelsdami bėkite. Galima bėgti vietoje. Jaučiate? Darosi linksmiau! Tai organizmo reakcija į vidinį aktyvumą. Tik nebėkite labai toli – didelis krūvis neatneš didelio efekto.

REKLAMA
REKLAMA

Popierius viską iškęs

Jei priežastys, dėl kurių išlipate „ne ta koja“ yra suformuluotos, galima manyti, jog bloga nuotaika įveikta. Užsirašykite visas kuo smulkiau: (išpiltas pienas, pasibaigęs automobilio draudimas, katės sugadinti tapetai). Dabar sulankstykite iš popieriaus lėktuvėlį ir paleiskite skrydžiui. Taip prasta nuotaika išsisklaidys daug greičiau.

Kaip vaikystėje – su stalo indais

Virtuvės aksesuarų dizaineriai žino – už šypseną patį niūriausią rytą mes galime atiduoti labai daug, dėl to jie sukuria pilnai funkcionalius daiktus, į kuriuos vos pažvelgus tampa linksma ir lengva... Žaismingi puodeliai, pritraukiantys pozityvias mintis, linksmos lėkštutės su smagiais veideliais, kurie pagal savininko norą aprūpinami šukuosena ir ūsais iš maisto. Gal metas tokius įsigyti?

 

Pabudote? 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų