REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį „Siemens“ Arenoje naują programą RIO pristatęs Klaipėdos universiteto Lotynų Amerikos šokių ansamblis „Žuvėdra" jau kitą šeštadienį kovos pasaulio čempionate Vokietijoje, Brėmene.

REKLAMA
REKLAMA

Kolektyvo trenerė Skaistutė Idzelevičienė neslėpė, kad prieš generalinę repeticiją Vilniuje jaudinosi ir ji, ir visas kolektyvas.

REKLAMA

„Dar yra kelios dienos iki čempionato. Visada yra ką tobulinti ir su žmonėmis reikia dirbti, šie darbai greitai nepasidaro“, - sakė trenerė.

„Žuvėdra“ čempionate Vokietijoje gins pasaulio čempionų vardą, tačiau trenerė išdavė, jog pagrindinis tikslas bus patekti į trejetuką.

„Tikslas yra sušokti gerai, bet gali ir nepasisekti, gali kas nors paslysti, reikia sėkmės. Kaip visuomet didžiausi konkurentai bus dvi vokiečių komandos ir dar rusų komanda. Mes turime tris pagrindinius varžovus ir tikslas būti trejetuke“, - apie artėjantį čempionatą kalbėjo S. Idzelevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Anot S. Idzelevičienės, naujoji programa buvo kurta metus, o muziką surasti visada būna sunkiausia:

„Po paskutinio čempionato gegužės mėnesį mes pradėjome aktyviai dirbti prie naujos programos, bet kūryba prasidėjo jau po naujųjų metų ir vyko apie metus. Labai sunku yra surasti muzikas, kad jos būtų žinomos ir tinkamos Lotynų Amerikos šokiams. Muzika turi būti žinoma publikai, būti „vežanti“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų