REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Amerikiečių sportinių automobilių specialistų „Hennesey“ produktas „Venom GT“ yra neeilinis kūrinys. Jo dviem turbinomis aprūpinto aliuminio bloko V8 variklis išvysto maksimalią 1200 AG galią. Visgi naujus 2013 m. modelis pasitiks su pastebimo galios prieaugiu, o modelio pamaina GT2 jau turės 1500 AG galios variklį ir nuo pirmtako skirsis išorės dizaino pakeitimais.

REKLAMA
REKLAMA

Visa trauka galiniams ratams bus perduodama per 6 laipsnių mechaninę „Richardo“ arba neįvardinto gamintojo 7 laipsnių automatinę pavarų dėžę su svirtimis prie vairo. Dinaminė modelio charakteristika kol kas neskelbiama, tačiau naujasis superautomobilis turėtų būti greitesnis dėl geresnio galios ir svorio santykio, kuris sieks daugiau nei 1 AG/kg. Primename, kad ne toks galingas 2012 m. „Venom GT“ modelis sveria 1220 kg, nuo 0 iki 100 km/h įsibėgėja per 2,2 sekundės ir gali pasiekti maksimalų 440 km/h greitį.

REKLAMA

Iš pirmojo modelio superautomobilis perims anglies pluošto kompozicinių medžiagų kėbulą su su papildomą prispaudimo jėgą suteikiančiu aktyviu galiniu oro aptaku. Pirmojo superautomobilio gerbėjams patiks „Hennessey“ padaryti pakeitimai durų konstrukcijoje – jos kaip ir dera tokiam išskirtiniam modeliui dabar bus atidaromos į viršų.

Siekiant užtikrinti, kad viduje įsitaisyti taptų įmanoma ir didesnio ūgio keleiviams stoge atsirado du gaubti išlenkimai. Bene labiausiai pastebimas pasikeitimas bus vietoje „Lotus“ priekinių žibintų montuojami nauji originalūs analogai. Priekyje taip pat pastebima atvira anglies pluošto centrinė buferio dalis, priekinis skydas su pašalinta centrine dalimis ir nauji šoninio vaizdo veidrodėliai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų