REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Norint sėkmingai parduoti naują produktą šiuolaikinėje automobilių industrijoje kaip ir bet kurioje kitoje srityje svarbus ne tik gaminį ruošiančių dizainerių ir konstruktorių bei produkto specialistų, bet ir rinkodara užsiimančių žmonių indėlis.

REKLAMA
REKLAMA

Metodai siekiant sudominti kuo platesnę publiką taikomi įvairūs – puikus pavyzdys busimas 2014 m. modeliu įvardinamas „Chevrolet Corvette“ kupė, kurio maskuotą prototipą jau galima išbandyti kompiuteriniame žaidime „Gran Turismo 5“.

REKLAMA

Maždaug prieš savaitę buvo išplatinti trumpi kompiuterinės grafikos vaizdo klipai, o dabar naująjį „Corvette“ modelį galima nemokamai nusikrauti iš interneto. Kaip ir galima tikėtis, kol kas tai yra kaip po storu maskuojančios medžiagos sluoksniu paslėptas C7 kartos prototipas, o tikro produkto reikės palaukti iki sausio 13 d., kuomet jis bus pristatytas plačiajai publikai tarptautinėje Šiaurės Amerikos automobilių parodoje.

Primename, kad naujos kartos 2014 m. „Corvette“ bus varomas naujos kartos LT1 simboliais žymimo V8 tipo 6,2 litro variklio, kurio maksimali galia siekia 450 AG, o sukimo momentas – 609 Nm. To turėtų užtekti, kad nuo 0 iki 100 km/h naujasis kupė įsibėgėtų greičiau nei per 4 sekundes. Gamintojo skelbiamos vidutinės degalų sąnaudos – 9,0 l/100 km.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų