REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio NBA rungtynės tarp „Boston Celtics“ ir „Brooklyn Nets“ išsiskyrė keliais kuriozais. Vienas iš jų – įspūdingas Joe Johnsonas kamuolio varymo triukas, per kurį besigynusi „Celtics“ žvaigždė Paulas Pierce‘as liko kvailio vietoje.

REKLAMA
REKLAMA

Komentatoriai liko sužavėti, o komandos draugai nenusėdėjo ant atsarginių suolo, kai J. Johnsonas vienoje atakoje „išmaudė“ vieną geriausiai Bostono komandoje besiginančių krepšininkų P. Pierce‘ą.

REKLAMA

Pastarasis galiausiai visomis keturiomis atsidūrė ant parketo, o „Nets“ gynėjas iš vidutinio nuotolio atakavęs krepšį buvo taiklus.

Kitas epizodas jau anksčiau aptartas portale Balsas.lt.Boston Celtics“ 185 cm ūgio įžaidėjas Rajonas Rondo nusprendė nusprendė pamokyti „Brooklyn Nets“ 206 cm ūgio puolėją Krisą Humphriesą.

Konfliktas kilo po to, kai skandalingos JAV realybės šou žvaigždės Kim Kardashian vyras stūmė ir vėliau į veidą trinketelėjo R. Rondo komandos draugui Kevinui Garnettui. Varžovų aukštaūgio elgesio priblokštas R. Rondo iš karto puolė šiam į atlapus.

Galiausiai „Nets“ šventė pergalę rezultatu 95:83.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų