REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai kurie žmonės yra linkę nuleisti savo automobilius kuo arčiau žemės ir savo funkcijos neatliekančiomis keistomis aerodinamikos detalių kopijomis stengiasi pamėgdžioti sportinių bolidų įvaizdį.

REKLAMA
REKLAMA

Kitiems automobilių dizainas patinka toks, kokį jį sumanė gamintojai, tačiau dar yra grupė savitų asmenybių, kurios tiesiog negali gyventi be blizgučių, lempučių, su sveika logika prasilenkiančių garso sistemų ir gigantiškų ant ratų besisukančių detalių. Kaip liaudis sako – kiekvienam savo.

REKLAMA

Visgi tie savininkai, kurie perdarydami savo automobilius yra linkę imtis radikalių pakeitimų, neabejotinai pritraukia aplinkinių dėmesių. Taip pat ir tų, su kuriais reikalų turėti dažniausiai jie nenorėtų. Tikslios priežasties, dėl kurios Floridos policijos patruliai apsupo šį akį rėžiantį rožinės spalvos „Chrysler 300C“ mes nežinome.

Galbūt jiems ši keista transporto priemonė taip pat pasirodė pernelyg trikdanti ir triukšminga, gal jie nusprendė surengti jam paskaitą apie blogą skonį, taip pat galėjo sutikti ir taip, kad patikrinus valstybinį numerį duomenų bazėje buvo atsekti pažeidimai. Žinome tik tiek, kad tamsaus gymio vyrukui prie rožinio „Chrysler“ vairo diena baigėsi ne itin smagiai.

Kokio automobilio neverta vairuoti, jei nenorite patekti į policijos patrulių akiratį, galite pažiūrėti patys:  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų