REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Google“ šią savaitę nudžiugino savo pašto paslaugos naudotojus. Iš pradžių buvo pranešta, kad į „Gmail“ sistemą integruota „Google Drive“ failų saugykla, vėliau paaiškėjo, kad dėl šio atnaujinimo nuo šiol paštu bus galima persiųsti ir 10 GB dydžio failus. Panašu, kad šiandien ši funkcija jau prieinama daugumai „Gmail“ naudotojų.

REKLAMA
REKLAMA

Kad galėtumėte pasinaudoti didelių failų siuntimo galimybe, pirmiausia turėsite atsinaujinti pranešimų kūrimo aplinką, tai padaryti galima pradėjus kurti naują pranešimą ir viršuje lango paspaudus nuorodą „Išbandykite naują kūrimo aplinką“. Atlikę šį veiksmą kurdami naują pranešimą turėtumėte matyti atitinkamą langą.

REKLAMA

Paspaudę ant piktogramos, esančios tarp failų pridėjimo ir nuotraukų įterpimo, galėsite pridėti norimą iki 10 GB dydžio failą į savo „Drive“ paskyrą ir nuorodą į jį nusiųsti pageidaujamam asmeniui. Pasirodžius kitam langui turėsite pasirinkti, ar adresatas galės tik matyti failą, ar jį ir redaguoti bei komentuoti.

Tiesa, verta paminėti, kad paprastiems naudotojams „Google Drive“ sistemoje skirta tik 5 GB vietos, tad jei norite siųsti didesnius failus, turėsite nusipirkti papildomos vietos diske.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų