REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 VšĮ „ATW sprendimai“ – įstaiga, nuolat rengianti kultūros ir sporto renginius visuomenei, organizuojanti teniso turnyrus mėgėjams ir profesionalams, nuolatos dalyvaujanti įvairiose socialinėse akcijose. Ypač daug dėmesio skiriama vaikams, jų švietimui, sveiko gyvenimo būdo skatinimui, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Jau antrus metus iš eilės ši įstaiga kviečia visos Lietuvos vaikų globos namų auklėtinius į gražia tradicija tampantį renginį – „Kalėdinės žaidynės 2012“. Lygiai prieš metus šis projektas žengė savo pirmuosius žingsnius Panevėžyje, „Cido“ arenoje. Tuomet į žaidynes suvažiavo per 300 dalyvių, kurie varžėsi krepšinio, kvadrato, estafečių bei kitose rungtyse. „Vaikų šypsenos, neišsenkanti energija ir entuziazmas viso renginio metu, daugybė gerų atsiliepimų ir padėkų iš vaikų globos namų atstovų, žiūrovų bei pačių dalyvių – didžiulė paskata tęsti šią tradiciją, sukviesti dar didesnį skaičių vaikų ir, žinoma, padovanoti jiems daugybę gerų emocijų, teigiamos energijos, kartu skatinant pamėgti sportą, kaip puikią laisvalaikio praleidimo formą “, – teigė Joana Petkūnienė, VšĮ „ATW sprendimai“ direktorė. „Tiesa, norime pasidžiaugti, kad vieno iš Lietuvos degalinių tinklų dėka, šiais metais turėjome galimybę pagelbėti atvykti ir tolimiausiuose taškuose nuo Klaipėdos gyvenantiems globos namų auklėtiniams, bent dalinai finansuojant jų išlaidas kurui.“ Be globos namų, šiais metais norą žaidynėse dalyvauti pareiškė ir kai kurie dienos centrai, Klaipėdos mokyklos.

REKLAMA

Šiais metais, bendradarbiaujant su Klaipėdos miesto savivaldybe, „Kalėdinės žaidynės 2012“ vyks gruodžio 3 d., 11 val. Klaipėdos „Švyturio arenoje“. Šįkart renginio globėjais tapo Lietuvą visame pasaulyje garsinantys sportininkai - Laura Asadauskaitė ir Ričardas Berankis. Renginyje taip pat dalyvaus ir savo patirtimi su vaikais pasidalins viena perspektyviausių šalies lengvaatlečių ir Živilės Balčiūnaitės paramos fondo direktorė – Vaida Žūsinaitė. „Sporto nauda yra akivaizdi, todėl labai džiugu, kad šis, vaikams skirtas renginys, ne tik suteiks jiems gražių akimirkų, bet ir populiarins aktyvų gyvenimo būdą. Malonu, kad su vaikais galėsiu pasidalinti savo patirtimi ir taip prisidėti prie šios puikios šventės“ – teigė Vaida.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir praėjusiais metais, žaidynių dalyviai varžysis ir komandinius įgūdžius lavins krepšinio, kvadrato bei linksmųjų estafečių rungtyse. Pertraukėlių metu vaikučių lauks Violetos ir Viliaus Tarasovų koncertinė programa , iliuzionisto Manto Wizard magiški triukai, Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro kolektyvų pasirodymai, stalo futbolo turnyrai ir daugybė kitų pramogų. Žaidynių nugalėtojus pagerbs bei apdovanos pats Kalėdų Senelis, renginį vainikuos didžiulis tortas.

Neabejotinai daug įspūdžių palikti žadantis renginys įvyks dėka tų, kurie palaikė organizatorių idėjas. Už palaikymą, paramą ir visokeriopą pagalbą VšĮ „ATW sprendimai“ labai dėkingi renginio partneriams, rėmėjams. Renginys nemokamas, tad kviečiame visus atvykti ir pasidžiaugti šventės programa drauge su žaidynių dalyviais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų