REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Per trečiadienio NBA rungtynes „Boston Celtics“ 185 cm ūgio įžaidėjas Rajonas Rondo nusprendė nusprendė pamokyti „Brooklyn Nets“ 206 cm ūgio puolėją Krisą Humphriesą. Konfliktas kilo po to, kai skandalingos JAV realybės šou žvaigždės Kim Kardashian vyras stūmė ir vėliau į veidą trinketelėjo R. Rondo komandos draugui Kevinui Garnettui.

REKLAMA
REKLAMA

Varžovų aukštaūgio elgesio priblokštas R. Rondo iš karto puolė šiam į atlapus. Kiti krepšininkai mėgino peštukus išskirti. Incidentas baigėsi į muštynes įsivėlusių krepšininkų išvarymu iš aikštės, o K. Garnettas ir „Nets“ aukštaūgis Geraldas Wallace‘as gavo technines pražangas. G. Wallace‘ui tai buvo antra techninė pražanga per mačą, todėl jis taip pat buvo priverstas palikti aikštę.

REKLAMA

Konfliktas užsimezgė esant rezultatui 51:35 Bruklino komandos naudai. Galiausiai „Nets“ šventė pergalę rezultatu 95:83.

Įdomu, kad iki rungtynių su „Nets“ R. Rondo 37 mačus iš eilės atlikdavo mažiausiai po 10 rezultatyvių perdavimų. Dėl minėto incidento ši įspūdinga serija buvo nutraukta – jis spėjo rezultatyviai perduoti kamuolį tik tris kartus.

„Nets“ per 14 rungtynių iškovojo 10 pergalių ir patyrė 4 pralaimėjimus. NBA Rytų konferenijoje ji užima antrą vietą. „Celtics“ sąskaitoje 8 pergalės per 15 rungtynių ir septintoji vieta Rytų konferencijoje.

DAUGIAU SKAITYKITE:

„Wizards“ krepšininkai nutraukė 12 pralaimėjimų seriją

L. Kleiza ir J. Valančiūnas rungtynes pradėjo starto penkete, tačiau „Raptors“ vėl pralaimėjo

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų