REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, jog gandai apie tai, kad „Windows 8“ pardavimai labai maži, buvo iš piršto laužti. Antradienį „Microsoft“ pranešė, kad per pirmąjį mėnesį pardavė daugiau nei 40 milijonų licencijų.

REKLAMA
REKLAMA

Savo tinklaraštyje „Microsoft“ praneša, kad „Windows 8“ operacinės sistemos pirmojo mėnesio licencijų pardavimas lenkia „Windows 7“ pardavimą. Nors dar prieš savaitę vienas iš „Microsoft“ darbuotojų tinklaraštyje teigė, kad naujosios operacinės sistemos pardavimas nepateisina vadovybės lūkesčių. Šie du vienas kitam prieštaraujantys teiginiai greičiausiai reiškia, kad „Microsoft“ tikėjosi dar didesnių pardavimų. Tas pats tinklaraštininkas pranešime teigė, kad labiausiai nuvilia naudotojai, kurie vangiai atsinaujina „Windows 7“ operacinę sistemą į naujesnę.

„Windows 8“ švenčiant pirmojo mėnesio sukaktį jau aišku, kad „Microsoft“ turi kuo greičiau atgauti žmonių pasitikėjimą. Praėjus vos dviem savaitėms po naujos OS išleidimo iš „Microsoft“ atsistatydino Stevenas Sinofsky'is, kuris ilgą laiką buvo atsakingas už pagrindinių kompanijos produktų plėtrą ir rinkodarą. Toks įvykis sukėlė nerimą ne tik akcininkams, bet ir ištikimiausiems „Microsoft“ produktų gerbėjams, tapo aišku, kad kompanijos viduje vyksta negeri dalykai. Julie Larson-Green, perėmusi S. Sinofsky pareigas, dabar turi kuo pozityviau nuteikti akcininkus ir sugražinti jų pasitikėjimą „Microsoft“ kompanija.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų