REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienį „Formulės-1“ nugalėtojos „Red Bull“ komandos vadovas Helmutas Marko paneigė pradėjusį plisti gandą, neva triskart pasaulio čempionas Sebastianas Vettelis anksčiau laiko pratęsė sutartį iki 2016 metų, rašo sport1.de.

REKLAMA
REKLAMA

„Nežinau, iš kur šie gandai pasklido. Tai visiškai nesąmonė, - komentavo H. Marko. – Sebastianas turi tvirtą sutartį iki 2014 metų ir taškas.“

REKLAMA

Prieš tai austrų interneto svetainė „oe24.at“ paskelbė, kad S. Vettelis su komanda pratęsė sutartį iki 2016 metų, o vokiečio uždarbis padidėjo iki 11 mln. eurų. Iki šiol geriausiai uždirbantis „Formulės-1“ pilotas buvo ispanas Fernando Alonso. „Ferrari“ žvaigždė per metus gauna 28 mln. eurų.

S. Vettelis po savo triumfo San Paule dar kartą išsklaidė prieš tai sklandžiusias kalbas, kad kelsis į „Ferrari“ ekipą. „Esu labai patenkintas tuo, ką iki šiol pasiekiau. Netikiu, kad ši istorija jau baigta. Nematau jokios priežasties, kodėl turėčiau pereiti į kitą komandą. Esu nepaprastai laimingas čia“, - kalbėjo „Red Bull“ pilotas.

REKLAMA
REKLAMA

Dramatiška „Formulės-1“ pasaulio čempionato pabaiga atnešė sėkmę Sebastianui Vetteliui. 25 metų vokietis trečią kartą iš eilės iškovojo titulą, už savo nugaros palikdamas „Ferrari“ žvaigždę Fernando Alonso.

„Verkiau po šalmu. Ačiū Dievui, radijo ryšys buvo sugedęs, todėl nesigirdėjo mano bliovimo kaip 2010 metais“, - prisipažino S. Vettelis. Jauniausias istorijoje triskart iš eilės pasaulio čempionas tvirtino, kad šis sezonas buvo beprotiškas.

„Prieš akis iškilo vaizdai iš vaikystės, kai dar važiavau kartodrome ir žmonės, kurie mane lydėjo visą gyvenimą. Iki pat lenktynių San Paule pabaigos nežinojau, ar sugebėsiu apginti titulą“, - pasakojo vokietis. Triumfo akimirką jis teigė, kad bet kas galėjo jį badyti peiliu – to net nebūtų pastebėjęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Red Bull“ stovykloje dar negreit nurims šventinis maratonas. Jau paskelbta, kad visi 657 žmonės nuo mechaniko iki valytojo, kažkuo prisidėję prie „Red Bull“ komandos pergalės 2012 metų „Formulės-1“ planetos pirmenybėse, gaus po 12 350 eurų premijos.

Sudėjus visas premijas gaunasi 8,1 mln. eurų. Paties S. Vettelio laukia 3 mln. dydžio premija.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų