REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 „Lietuvos ryto“ vyr. treneris Darius Maskoliūnas teigė, kad Vilniaus klubas yra pajėgesnis už Belgrado „Partizan“. Anot stratego, sutrukdyti laimėti rungtynes Serbijoje gali tik itin triukšminga atmosfera „Pionir“ arenoje rašo oficiali klubo svetainė.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuotaikos ekipoje - darbinės. Tačiau nelabai turime laiko darbui, nes vakar žaidėme rungtynes prieš Kauno „Žalgirį". Šiandien buvo tik „atgaivinimo“ treniruotė, taip pat aiškinomės kaip rungtyniausime prieš Belgrado klubą.

REKLAMA

 

Kai kuriems žaidėjams leidome atsipūsti, jie dalyvavo tik pasitarime. Ilsėjosi Renaldas Seibutis, Predragas Samardžiskis, Steponas Babrauskas, trumpiau treniravosi Dejanas Ivanovas ir Mindaugas Katelynas. Nemanja Nedovičius dirbo su fizinio rengimo treneriu.

 

Reikia būti šviežiems, nes rungtynių grafikas yra įtemptas. Nesiskundžiame, bet gavosi taip, kad per šias dvi savaites kovėmės prieš tris geriausias Eurolygos komandas. O dabar važiuosime į vieną „draugiškiausių“ arenų", - kalbėjo D.Maskoliūnas.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Mes esame geresnė komanda nei „Partizan“. Vienintelis dalykas, kuris galėtų sutrukdyti nugalėti - atmosfera Serbijos sostinės arenoje. Žaisti ten visiems sunku, tačiau šiemet ne viena komanda įrodė, kad galima išsivežti pergalę. Stengsimės tai ir padaryti“, - sakė „Lietuvos ryto“ vairininkas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų