REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lapkričio 24 – 25 dienomis Vilniuje „SEB arenoje“ esančiuose teniso kortuose vyko reitinginis žurnalo „IEVA“ moterų teniso turnyras, kuriame dėl geriausiųjų vardo kovojo rekordinis skaičius aistringų teniso žaidėjų - net 88 merginos iš visos Lietuvos. Turnyro organizatoriai - stiliaus ir mados žurnalas „IEVA“ ir UAB „Teniso pasaulis“ džiaugėsi kaip niekad gausiu merginų skaičiumi, norinčiu išbandyti jėgas reitinginiame teniso turnyre.

REKLAMA
REKLAMA

„Moterų teniso turnyre verta dalyvauti, nes čia įgyta patirtis padeda tobulėti. Be to, turnyrą visada lydi puiki nuotaika, smagi vakaronė ir įdomūs moteriški pokalbiai“– džiaugėsi turnyro dalyvė Sandra Krasauskienė.

REKLAMA

„Būtinai grįšime ir dalyvausime kituose moterų turnyruose“, – žadėjo būrelis dalyvių, atvykusių iš Klaipėdos.

Gausus žavingų dalyvių skaičius turnyro atmosferą prisotino moteriško žavesio ir elegancijos. Neabejingos stiliui ir grožiu moterys mados tendebcijas diktuoja ir teniso kortuose, tad vakaro vedėjo, lietuviško „Playboy“ redaktoriaus Aido Puklevičiaus parengtas pasakojimas „Kodėl tenisą žmonės žaidžia ne nuogi“ ypač sudomino dailiosios lyties atstoves. Klausydamos teniso mados istorijos dalyvės sužinojo įdomių faktų, kurie vis dar daro įtaką ir dabartinei teniso madai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuolaikinė moteris aktyvi, veržli, sportiška, ambicinga ir įžvalgi. Tad vakarui įpusėjus vedėjas moterys pakvietė žaisti proto mūšio žaidimą. Čia emocijos liejosi per kraštus. Dalyvės pasirodė azartiškos ne tik teniso aikštelėse, bet ir vakaro žaidimo metu.

Vakaro metu visos turnyro žaidėjos džiaugėsi rėmėjų įsteigtais prizais - profesionalios vokiškos odos ir plaukų priežiūros kosmetikos „Alcina“ rinkinių krepšeliais. Moterys liko sužavėtos „Alcina“ grožio meistrų sukurtomis šukuosenomis ir makiažu, žaismingai pozavo fotografams, fiksavsiems vakaro akimirkas. O nuotraukas jau greitai pamatysime gruodžio mėnesio „IEVA“ žurnale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitą dieną po smagaus vakarėlio susikaupusios ir pergalių siekiančios moterys tęsė kovą dėl aukštesnių ir prizinių vietų reitinginėje lentelėje.

Šiame teniso turnyre moterys varžėsi keturiose amžiaus grupėse. „Mačų buvo daug: ir ramių, ir sudėtingų, atkaklių. Netrūko ir aršių, ilgai trunkančių kovų, kurių jau nepavadinsi švelniu moterišku žaidimu“, – juokavo turnyro vyr. teisėja Lina Berankytė – Astrauskienė. Gausiausiai merginos susibūrė į 35 - 45 amžiaus grupę, kurioje pirmąją vietą iškovojo tikra teniso fanė Beata Zykienė, 30 + amžiaus grupėje pergalę iškovojo jau ne kartą teniso turnyrų prizines vietas laimėjusi Tatjana Štukova, 18 - 30 amžiaus grupėje pirmąją vietą užėmė Violeta Kirilovaitė, teniso mylėtojų pogrupyje 45 + laimėta pirma vieta džiaugėsi Genovaitė Sinskienė.

REKLAMA

Nugalėtojų aistras kurstė ir puikios rėmėjų dovanos: „Body Shop“ dovanų krepšeliai, kompanijos „Rich“ prabangūs plaukų priežiūros rinkiniai, išskirtinio stiklo ir rankų darbo šiuolaikinių Suomijos dizainerių sukurti kompanijos „iittala“ indai, žurnalo „IEVA“ prenumerata bei stikliniai kubo formos trofėjai.

Organizatorius UAB „Teniso pasaulis“ sveikina turnyro nugalėtojas, dėkoja visoms turnyro dalyvėms, pagrindiniam turnyro rėmėjui ir organizatoriui žurnalui „IEVA“, kitiems rėmėjams, turnyro teisėjai ir tikisi susitikti jau kitais metais tik moterims skirtame teniso turnyre!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų