REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Moterys visaip stengiasi pabrėžti savo grožį ir seksualumą, bet kartais jų pastangos duoda priešingų rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA

Svetainė Yahoo.com paklausė vyrų, kokios moterų grožio klaidos, užuot sužavėję, juos atstumia.

REKLAMA

Dažais perkrautos akys Kai merginos akys atrodo tarsi meškėno, tai mane tikrai atstumia. Tokį makiažą darosi Tylor Momsen, bet visi tie šešėliai ir akių apvadai atrodo taip, lyg ji nežinotų, kaip jais naudotis – lyg maža mergaitė, pirmą kartą nugvelbusi mamos kosmetiką“, – Lawrence'as, 22.

 

 

 

 Pudros juostos „Nemėgstu, kai ant merginos kaklo matosi pudros linijos. Tada matosi, kiek daug kosmetikos ji naudoja ir tai verčia mane galvoti, kodėl ji nemėgsta, kaip jos veidas atrodo natūraliai? Na, ir mažų mažiausiai aišku, kad tokia mergina nesugeba lygiai užsitepti makiažo arba mano, kad jos kaklo niekas nepastebi“, – Alexas, 31.

REKLAMA
REKLAMA

 Švytintis perlų baltumas „Mane atstumia pernelyg balti dantys. Tada žinau, kad jie buvo balinti ir atrodo nenatūraliai, kaip dirbtiniai. Tiesą sakant, manau, kad tai moters veidą padaro atšiaurų“, – Brianas, 42.

Lipnus bučinys „Nesu lipnių lūpdažių gerbėjas. Kai pabučiuoju tokią merginą, apima jausmas, lyg ji būtų išsitepliojusi veidą medumi. Be to, nenoriu kad po bučinio jos lūpdažiai liktų ant mano lūpų“, – Geoffas, 23.

Išpūsti plaukai „Tokie išpūsti plaukai, kaip Snooki (amerikietiško realybės šuo „Jersey Shore“ žvaigždė, – vert. past.) visiškai neatrodo patraukliai. Apskritai sakant, venkite bet kokių šukuosenų, su kuriomis galva atrodo lyg būtų kūgio formos“, – Brianas, 42.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kibiras kvepalų „Kai mergina visa būna išsipurškusi kvepalais, jaučiuosi lyg nebeturėčiau kuo kvėpuoti. Netgi negaliu jausti savo gėrimo skonio, jei visus pojūčius užgožia per stiprus jos parfumerijos kvapas. Ir tokios merginos aš jau turbūt nepaklausiu, koks jos telefono numeris...“ – Peteris, 22.

Katės nagai „Tikrai nepakenčiu super ilgų nagų. Jie atrodo visiškai nenatūraliai, lenkti lyg kokios katės. O jei mergina dar ir jais barbena ko nors laukdama, tada išvis baisu“, – Lawrence'as, 22.

Nupiešti bruožai Pažinojau moterį, kuri tarsi nusipiešdavo dirbtinius veido bruožus kas kartą, kai eidavome kur nors į miestą. Bet tai akivaizdžiai nenatūralu ir joks vaikinas nelis sužavėtas, kai tavo grožį nuplaus lietus“, – Bryce'as 23.

REKLAMA

 Skrudėsiai Nepakenčiu, kai merginos persistengia besidegindamos. Apskritai, joms to išvis nereikia. Sveika ir natūrali oda atrodo žymiai patraukliau“, – Addisonas, 19.

Nepasitikėjimas savimi Susitikinėjau su moterimi, kuri baisiausiai stresuodavo kiekvieną kartą, kai dieną ar dvi būdavo nenusiskutusi kojų. Ji puldavo į paniką, kad nebepatiks man taip, kaip iki tol . Jei atvirai, tai net ir su pora dienų nenuskustomis kojomis mergina man gali atrodyti tokia pat karšta, bet jeigu ji visąlaik apie tai kalbės ir sriūbaus, kad tai neva atšaldė mano trauką, tikrai pradėsiu svarstyti, ką aš su ja veikiu“, – Michaelas, 42.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų