REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vilniuje penktadienio vakarą skambėjo legendinės grupės „Roxette“ dainos. Ne, mūsų neaplankė ši originali švedų roko grupė, tačiau talentinga grupė iš Čekijos - „RockSet“ surengė įspūdingą šou „Tribute to Roxette“ ir galėjo apgauti ne vieną klausytoją.

REKLAMA
REKLAMA

Garsiojo švedų tandemo kūrinius atliko čekų dainininkė Zuza Nova su profesionalių muzikantų grupe. Visų svečių nuostabai, čekai ne tik atrodė labai panašūs į „Roxette“, bet ir labai gerai atliko jų kūrinius. Tai ir lemia, kad „RockSet“, įsikūrusi 2009 metais, kuomet ir pati „Roxette“ po 8 metų grįžo į sceną, yra populiari ir žinoma. Už savo meilę „Roxette“ šiai grupei buvo skirtas labiausiai legendinei švedų grupei atsidavusios grupės Europoje titulas.

REKLAMA

Grupė „RockSet“ atlieka visas žinomiausias „Roxette“ dainas: „Dangerous“, „Sleeping In My Car“, „Listen To Your Heart“, „Joyride“, „How Do You Do“, „Milk and Toast and Honey“ ir t.t.

Pasiklausyti gyvai atliekamų „Roxette“ dainų atėjo Valerijus Gigevičius, Gabrielė Martirosianaitė, Indrė Burlinskaitė, Darius Petrikauskas, Mantas Wizard, Skaiva Jasevičiūtė su sese Egle, Saugirdas Vaitulionis, Ernesta Elzbergaitė, Ernesta Kalinauskaitė, Viktorija Jakučinskaitė su gyvenimo draugu Vitalijumi Jančenkovu, Veronika Gordijevskaja, Giedrius Leškevičius su žmona Gina ir kitos įžymybės. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų