REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Formulės-1“ pasaulio čempiono titulą ginantis Sebastianas Vettelis sezono kulminacijoje San Paule gali sulaukti netikėtos pagalbos iš pagrindinio varžovo komandos „Ferrari“, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Fernando Alonso komandos draugas brazilas Felipe Massa pareiškė, kad lenktyniaudamas savo gimtinėje darys viską, kad laimėtų. Pastarosiose lenktynėse jis specialiai komandos prašymu atsiliko, tačiau San Paule to daryti neketina – F. Alonso ir S. Vettelio kova dėl nugalėtojo vardo jo nejaudina.

REKLAMA

„Šios lenktynės man daug reiškia, todėl noriu laimėti, - sakė San Paule gimęs F. Massa. – Tikiuosi, kad Fernando lenktynes baigs antras ir jam to užteks titului iškovoti.“

Ispanas šiuo metu nuo S. Vettelio atsilieka 13 taškų. Net jei F. Alonso laimėtų, „Red Bull“ komandos garbę ginančiam vokiečiui užtektų lenktynes baigti ketvirtam, kad iškovotų trečią „Formulės-1“ pasaulio čempiono titulą iš eilės.

F. Massos pareiškimai – sąlyginiai. Brazilas jau ketveri metai nelaimėjo nė vienerių lenktynių. Paskutinį kartą jis triumfavo 2008 metais San Paulo lenktynėse.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų