REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompiuteris jau seniai tapo ne tik neatsiejama darbo ir laisvalaikio dalimi, bet ir didžiausiu televizijos konkurentu. O kokią vietą lietuvių laisvalaikyje užima planšetiniai kompiuteriai, „Omnitel“ paklausė savo klientų, besinaudojančių išmaniaisiais įrenginiais ir mobiliąja programėle „Omnitel Trends“.

REKLAMA
REKLAMA

Apklausos rezultatai liudija, kad planšetiniuose kompiuteriuose bent kartą filmus žiūrėjo ir žurnalus skaitė daugiau kaip pusė apklaustųjų. Šeši iš dešimties apklaustųjų per planšetinį kompiuterį renkasi žiūrėti komedijas arba serialus. Dauguma apklausos dalyvių filmus norėtų žiūrėti nemokamai, ir tik kas trečias apklaustasis, norėdamas legaliai žiūrėti filmus per planšetinį kompiuterį, tam būtų pasirengęs skirti iki 10 litų.

REKLAMA

„Omnitel Trends” apklausa atskleidė, kad lietuviai per mėnesį vidutiniškai peržiūri 5-10 filmų. 90 proc. respondentų filmams žiūrėti ar žurnalams skaityti planšetinius kompiuterius renkasi todėl, kad juos patogu naudoti bet kurioje vietoje. 22 proc. kinomanų, vertindami planšetinio kompiuterio privalumus, paminėjo galimybę po ranka visuomet turėti mėgstamų filmų kolekciją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų