REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepaisant prastų rezultatų UEFA Čempionų lygoje, "Manchester City" vyriausiasis treneris Roberto Mancini nesibaimina netekti darbo. Trečiadienį "Manchester City" sužaidė lygiosiomis 1:1 su Madrido "Real" ekipa ir "palaidojo" viltis patekti į aštuntfinalių etapą.

REKLAMA
REKLAMA

"Nebijau prarasti savo darbo. Visi žinote, kad nesame silpna komanda. Mūsų nesėkmę Čempionų lygoje sąlygojo daugybė faktorių, iš kurių vienas esminių - nuovargis. Čempionų lyga, Anglijos FA taurė bei "Premier" lyga - nėra lengva "kariauti" visais šiais frontais. Jei jūs manote, kad Čempionų lygą galima laimėti su komanda, kuri tik prieš dvejus metus pradėjo rimčiau dalyvauti Europos turnyruose - esate išprotėję." - pasiteisinimus žurnalistams žėrė italas.

REKLAMA

Savo ruožtu "Real" strategas Jose Mourinho teigė, kad esant tokiai pat situacijai - "Real" palieka Čempionų lygą jau grupių etape  - jis būtų kaip mat "išmestas".

"Jei grupių etape būtų iškritęs "Real", o ne "City", žiniasklaida mane būtų taip "sudirbusi", kad anksčiau ar vėliau būčiau išmestas." - atviravo portugalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų