REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

SRT atvėrė naujojo 2013 m. „Viper“ modelio užsakymų knygas. Balandžio mėnesį rengtoje Niujorko automobilių parodoje pristatytas naujos kartos modelis išsiskiria grėsmingu dizainu, kuris nors ir išliko itin agresyvus visgi yra gerokai elegantiškesnis nei anksčiau.

REKLAMA
REKLAMA

Greta fantastiško išorės dizaino, automobilis turi ir svorį sumažinti leidusias detales tokias kaip iš anglies pluošto kompozicinių medžiagų pagamintas variklio antvožas, stogas ir bagažinės dangtis.

REKLAMA

Jei išorėje juntama evoliucija, tai interjero stiliumi šis modelis savo pirmtaką lenkia šviesmečiais. Parinktos medžiagos yra gerokai kokybiškesnės, o ir pats dizainas gerokai malonesnis. Verta paminėti oda aptrauktas „Sabelt“ sėdynes, skaitmeninį prietaisų skydą ir 8,4 colio monitorių turinčią pramoginės bei informacinės sistemos valdymą.

Trauką automobiliui suteikia 8,4 litro V10 tipo variklis, išvystantis maksimalią 640 AG galią ir 814 Nm sukimo momentą. Per mechaninę šešių laipsnių pavarų dėžę motoras visą galią perduoda galiniams ratams, o įspūdingos jo charakteristikos užtenka tam, kad nelengvas 1521 kg nuo 0 iki 60 mylių per valandą (96 km/h) įsibėgėtų greičiau nei keturias sekundes ir pasiektų 331 km/h greitį.

REKLAMA
REKLAMA

Jei tokie dinamikos rodikliai jums neatrodo pakankamai įspūdingi, galima paminėti ir gamintojo skelbiamą įsibėgėjimo iki 100 mylių per valandą (160 km/h) ir sustojimo laiką, kuris siekia 12 sekundžių.

2013 m. modeliu įvardinamo „Viper“ modelio kaina siekia 97,395 dolerių (260 tūkst. litų), komfortiškesnė GTS versija – 120,395 dolerių (322 tūkst. litų), neskaitant 1,995 dolerius (5,3 tūkst. litų) siekiančio automobilio pristatymo mokesčio.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų