REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laikinai einantis pareigas Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius sako, kad ketverius metus, kol buvo Premjeru, nesėdėjo prie automobilio vairo, tačiau dabar turės vėl prisiminti eismo taisykles.

REKLAMA
REKLAMA

"Visus ketverius metus tvarkingai nevairavau. Tokia yra ta dalia. Aš galvoju, kaip čia reikės vėl prisiminti ir suvokti eismo taisykles", - ketvirtadienio rytą "Žinių radijui" sakė A. Kubilius.

REKLAMA

Laikinasis Premjeras pabrėžė, kad su permainomis, paliekant Premjero postą, jam tenka susidurti jau ne pirmą kartą, ir tokioje situacijoje būna "linksmų nuotykių".

"Pats pasikeitimas būna toks gyvenimiškai įdomus. Atsimenu, kaip po praeito buvimo Premjeru pirmą kartą atsisėdau prie automobilio vairo po metų laiko ir atvažiavau prie Filharmonijos į žmonos orkestro koncertą. Ir buvau labai nuoširdžiai viduje nustebęs ir pats sau tai prisipažinau, kad staiga nėra kur pastatyti automobilio", - teigė A. Kubilius.

"Prie tokių jausmų, prie tos normalios realybės teks labai greitai priprasti. Tai nėra kažkas nepaprasto, tą laikotarpį esu pergyvenęs", - sakė laikinasis Vyriausybės vadovas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų