REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tuometė teisėja, o dabar Seimo narė Neringa Venckienė nieko nepešė apskundusi pareigūnus, kurie šių metų gegužę iš jos tėvų namų Garliavoje paėmė Laimutės Stankūnaitės dukterį, skelbia „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos pareigūnai nepiktnaudžiavo jiems suteiktais įgaliojimais ir jų neviršijo. Tokį nutarimą vakar priėmė Klaipėdos apygardos prokuratūra, nutraukusi pagal N. Venckienės skundą pradėtą ikiteisminį tyrimą.

REKLAMA

Anot prokurorų, ne kas kitas, o pati N. Venckienė kalta dėl to, kad antstolei Sonatai Vaicekauskienei į jos namus teko vykti lydimai 240 policijos pareigūnų. Laikinoji globėja nesutiko perduoti aštuonmetės motinai, todėl buvo gautas teismo leidimas naudoti prievartą prieš visus, kurie trukdys įvykdyti Kėdainių teismo sprendimą.

Šį tyrimą prokurorai galėjo baigti daug anksčiau, bet jiems, kaip ir kolegoms iš Panevėžio, niekaip nesisekė į apklausas prisikviesti pačios N. Venckienės. Ją apklausti pavyko tik rugsėjo viduryje, kai tapusi kandidate į Seimo narius N.Venckienė įgijo teisinę neliečiamybę ir iškart pasveiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų