REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mano brolio kūnas buvo sudegintas“, - pareiškė velionio Lenkijos prezidento Lecho Kaczynskio brolis Jaroslawas, praneša portalas dziennik.pl. Jis taip pat leido suprasti dėl buvusio šalies vadovo žūties kaltinantis Rusiją.

REKLAMA
REKLAMA

Taip jis komentavo šalies karinės prokuratūros informaciją, kad apžiūrint ekshumuotą tragiškai žuvusio šalies vadovo kūną nebuvo rasta sprogimo požymių.

REKLAMA

Apdegusios blakstienos, sprogę ausų būgneliai ir kiti įkalčiai, kurių prokurorai dabar negalėjo įvertinti, anot L. Kaczynskio, tiesiog neišliko per dvejus metus. Pasak partijos Teisė ir teisingumas (PiS) lyderio, jo velionis brolis Lechas Kaczynskis žuvo, nes tapo kliūtimi ypač galingai imperijai. Čia aiškiai turima omenyje Rusija.

Primename, kad Lėktuvas skraidinęs Lenkijos prezidento Lecho Kaczynskio vadovaujamą valstybinę delegaciją sudužo artėdamas prie Smolensko oro uosto. Delegacija 2010 metų balandžio 10 d. skrido į Smolenską į 70-ųjų Katynės žudynių metinių minėjimą. Aviakatastrofoje žuvo 96 žmonės, tarp jų Lenkijos Prezidentas Lechas Kaczynskis su žmona, didelė dalis šalies karinio ir politinio elito.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų