REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Į Seimą atvedė, o išsivesti ir užmiršo", - parlamente vis matydami bedarbiu tapusį Antaną Nedzinską buvusiam "prisikėlėlių" vedliui Arūnui Valinskui juokais priekaištauja politikai, informuoja „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalistai yra pastebėję keistą dėsningumą: nusikaltėliai neretai linkę grįžti į buvusią nusikaltimo vietą. Bet kas traukia į parlamento rūmus kai kuriuos buvusius Seimo narius? Čia tebesilanko ne tik 31 metų A.Nedzinskas, bet ir su didžiąja politika atsisveikinęs socialdemokratas 74 metų Česlovas Juršėnas.

REKLAMA

Kol kas tebegyvenantis Seimo bendrabutyje A.Nedzinskas tarp buvusių kolegų dabar sukiojasi su fotoaparatu rankose. Seimo posėdžių salės balkone buvęs "prisikėlėlis" įsitaisė ir vakar, kai Seimui buvo pristatoma Algirdo Butkevičiaus kandidatūra į premjerus.

Seimo narių priesaika ir A.Butkevičiaus kandidatūros į premjerus pristatymas sudomino ir iš didžiosios politikos arenos pasitraukti nusprendusį Č.Juršėną. "Ir smalsumas, ir tai, kad man vis dar rūpi Lietuva", - paklaustas, kas jį bene kasdien atgena į Seimo rūmus, kalbėjo politikos senbuvis. Į įvykius Seimo salėje dabar iš balkono žvelgiantis Č.Juršėnas juokavo, kad vaizdas iš šalies, ypač - iš viršaus, visai neblogas: "Daugiau apie jį bloga sakoma, nei iš tikrųjų yra. Toks mano įspūdis, nors gal aš ir klystu. Pradžia niekada nebūna lengva, visko būdavo, bet po to įsivažiuodavo."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų