REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sprendžiant iš gausėjančių pranešimų įvairiuose teminiuose forumuose (ir ne tik), operacinė sistema „Windows Phone 8“, į kurią „Microsoft“ deda labai daug vilčių kovojant dėl rinkos, nuo pat pradžių vartotojus ėmė kankinti problemų gausa.

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai byloja pirmųjų „Windows Phone 8“ išmaniųjų telefonų pirkėjų skundai dėl problemų, su kuriomis jiems teko susidurti. Pavyzdžiui, kai kurie HTC „Windows Phone 8X“ telefono pirkėjai pažymi keistą savo išmaniojo telefono ypatumą – jis nuolat sugalvoja persikrauti.

REKLAMA

Apie šį atvejį jau užsimenama korporacijos „Microsoft“ forume. Tai realiais pavyzdžiais patvirtina ir leidinio „The Verge“ žurnalistai, kurie nusprendė viską patikrinti su savuoju „Windows Phone 8X“ telefonu. Negana to, problema pasirodė labai užkrečianti, kadangi panašia „liga“ serga ir išmanusis telefonas „Nokia Lumia 920“ (šis įrenginys taip pat turi įdiegtą „Windows Phone 8“). Be viso kito, kai kurie vartotojai jau kalba ir apie kitas problemas: mobilūs WP8 įrenginiai „pakimba“, o jų baterijos išsenka ypač greitai.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniuoju atveju kai kurie vartotojai, norėdami surasti problemos sprendimą, atstatydavo gamyklinius parametrus, tačiau po tokios procedūros atskiri telefonai tiesiog „pakibdavo“ ir rodydavo „Nokia“ užsklandą.

Ekspertai mano, jog baterijos darbo laiką turėtų prailginti NFC ryšio atjungimas, tačiau tikėtina, kad netrukus turėtų pasidarbuoti ir „Microsoft“ specialistai, kurie gali išleisti atitinkamą programinį atnaujinimą. Reikia tikėtis, jog po kurio laiko „Microsoft“ nesugalvos pateikti rekomendacijos savo partneriams, įpareigojančios diegti į savo išmaniuosius telefonus mygtuką „Reset“ bei garsųjį trejetuką „Ctrl + Alt + Del“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų