REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Darius Maskoliūnas sakė, kad prieš VTB Vieningosios lygos mačą su Zgoželeco „Turow” Vilniaus ekipos aukštaūgiams buvo iškelta užduotis pranokti varžovų priekinę liniją rašo oficialus „Lietuvos ryto“ tinklalapis .

REKLAMA
REKLAMA

„Buvo negražios rungtynės, ne tokių tikėjomės. Norėjome suteikti progą pažaisti visiems dvylikai krepšininkų, tačiau nesigavo. Kai rungtyniaudavo mažiau praktikos turintys žaidėjai, iš karto sugriūdavo gynyba ir vėl turėdavome leisti į aikštę ekipos lyderius.

REKLAMA

Gerai, kad galimybę gavo ir Janis Blūmas, kuris atsigauna po traumos ir bus labiau pasiruošęs Eurolygos rungtynėms. Rungtynės nepatiko, bet pergalė yra pergalė. Aš džiaugiuosi visais laimėjimais“, - kalbėjo D.Maskoliūnas.

„Kartais atsiplėšdavome ir privalėdavome didinti persvarą, bet viską nubraukdavo kvailos klaidos gynyboje ir priešininkai vėl pasivydavo. Šį sykį nepagavome "žudančio" ritmo t.y. pulti ir susikrauti didelę persvarą. Turėjome persvarą 4-5 pozicijoje, todėl mūsų aukštaūgiai privalėjo atlikti darbą, kurį buvome numatę", - kalbėjo „Lietuvos ryto“ treneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų