REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialdemokratų partijos lyderis Algirdas Butkevičius pirmadienį po susitikimo su prezidente Dalia Grybauskaite patikino, kad jų partijos frakcija Seime siūlys atviru balsavimu spręsti, ar atimti teisinę neliečiamybę su Darbo partijos byla susijusiems trims Seimo nariams.

REKLAMA
REKLAMA

,,Priimtas sprendimas, kad būtų atviras balsavimas. Jeigu būtų slaptas balsavimas, gali atsirasti įvairiausių manipuliacijų ir iš kai kurių kitų politinių jėgų. Bet šitam scenarijui mes irgi esame pasiruošę“, - sakė A. Butkevičius.

REKLAMA

Paklaustas, kaip vertina koalicijos partnerių siūlymą, kad balsavimas Seime dėl teisinės neliečiamybės jam bei keliems kitiems Darbo partijos nariams panaikinimo, kad būtų galima toliau tęsti bylą, kurioje DP kaltinama esą vedusi vadinamąją ,,juodąją buhalteriją“, būtų atviras, V. Uspaskich atsakė vertinantis tai teigiamai.

,,Taip. Džiaugiuosi, kad koalicijos partneriai nespekuliuoja, mūsų nespaudžia. Tai man patinka. Vadinasi, ruošiamės dirbti ne vardant kažkokių asmeninių priešų, o vardan tos programos, kurią mes pristatysime“, - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

V. Uspaskich dar kartą patikino, kad koalicijos partnerių pasiūlymą rengti atvirą balsavimą vertina teigiamai ir pridūrė:

,, Aš pateiksiu visus faktus, o komisija spręs. Kaip balsuoti, nuspręs Seimo nariai. Aš tikiuosi, kad net kai kurie konservatoriai palaikys (balsuos, kad Seimo nariams - DP atstovams nebūtų atimta teisinė neliečiamybė – red. past.), jeigu išgirs visą tiesą“, - pabrėžė V. Uspaskich.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų