REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skaitmeninės palydovinės televizijos VIASAT bei pasaulinio pramogų verslo žinių ir gandų kanalas „E! Entertainment“ prieš mėnesį pradėję organizuoti rinkimus į pirmuosius Lietuvoje „Raudonojo kilimo apdovanojimus” likus dviem dienoms iki finalo sulaukė fanų antplūdžio. Nuo kovo pradžios savo nuomonę renkant ryškiausias Lietuvos žvaigždes išreiškė daugiau nei 30 tūkst. žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

„Dešimčiai nominacijų pasiūlytos Lietuvos žvaigždės dalinasi gerbėjų balsus, kai kurios iš jų lyderių vaidmenyse keičiasi porą kartų per dieną. Siekiant gauti kuo objektyvesnius rezultatus nusprendėme, kad balsavimas vyks iki pat trečiadienio vidurnakčio (28 d. 24.00 val)“, - teigia VIASAT Lietuvoje vadovas Artūras Surgutanovas.

REKLAMA

Kai kuriose iš 10 nominacijų, lyderiai pasidarė aiškūs jau po pirmųjų balsavimo savaičių, kitose kova vyksta dėl kiekvieno balso. Nominacijoje „Metų naujiena” tarpusavyje įnirtingai varžosi L.T. United, MTV Lietuva ir draudimas rūkyti viešuosiuose įstaigose. „Metų stilingiausio” titulą laimėti pretenduoja Agnė Jagelavičiūtė, Rūta Mikelkevičiūtė ir Žilvinas Grigaitis, o nominacijoje „Metų seksualiausia” tarpusavyje konkuruoja žavios moterys: dainininkės Violeta Riaubiškytė, Jurga Šeduikytė bei seksualioji grupė „69 danguje”. Paskutiniai balsai greičiausiai lems ir „Metų poros”,  „Metų figūros” bei „Metų geidžiamiausio” nominacijų nugalėtojus.

REKLAMA
REKLAMA

„Reziumuojant galiu pasidžiaugti ne tik balsavime dalyvaujančių žmonių gausa, bet ir pretendentų į apdovanojimus įvairumu. Nominacijose nėra skirstymo, ar nominuota žvaigždė sportininkas, dainininkas, politikas, ar bet kurio Lietuvos TV kanalo žvaigždė. Juk žmonės balsuoja už asmenybę ir jos atliktus darbus. O “Ryškiausią žvaigždę” žmonės gali pasiūlyti patys”, – teigia A.Surgutanovas.

Visus norinčius pamatyti ryškiausias Lietuvos žvaigždes vienoje vietoje organizatoriai kviečia kovo 29-ąją  atvykti prie Vilniaus Rotušės ir pasitikti nominantus, atvykstančias į iškilmingą “Raudonojo kilimo apdovanojimų” ceremoniją. Raudonas kilimas renginio svečiams bus ištiestas nuo 19.00 valandos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų