REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK eterio naujokas Dainius Ožalas, su vėjeliu įsisukęs į televizijos tinklelio džiungles, jau spėjo nušluostyti nosis televizijos senbuviams. Naujoji jo vedama laida „Dainius“ dvi pastarąsias savaites laimėjo reitingų karą prieš tuo pat metu rodomą TV3 laidą „Su Nomeda“.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausios „Dainiaus“ laidos apie slepiamas įžymybių antrąsias puses reitingas buvo 6.2 %, o laidos „Su Nomeda“ – 5.7 %. Atotrūkis buvo dar didesnis, kai „Dainius“ pasakojo apie apkūnių žmonių intymųjį gyvenimą, tąsyk „Dainius“ turėjo penktadaliu daugiau žiūrovų negu „Su Nomeda“. Beje, praėjusią savaitę „Dainius“ buvo trečia pagal populiarumą pokalbių laida Lietuvoje po „Nepriklausomos paieškų tarnybos“ ir „Jeigu“. „Su Nomeda“ liko vos ketvirtoje vietoje.

REKLAMA

„Manau, kad žiūrovai įvertino aštrias mūsų laidas, kuriose veiksmas vystosi nenuspėjamai. Vienam savo pašnekovui pokalbio metu apie padegimus spontaniškai nusprendžiau padovanoti gesintuvą. Laidos apie įžymybių antrąsias puses herojė Vilija Matačiūnaitė netikėtai studijoje išvydo buvusįjį mylimąjį Marijoną. Itin didelio žiūrovų dėmesio sulaukė laida apie apkūnių žmonių seksą. Temos naujos, provokuojančios, žmonės – superiniai, štai kodėl žiūrovai mus pamėgo“, - sakė laidos vedėjas Dainius Ožalas.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar laidos „Dainius“ kūrėjai rengia smagią laidą apie nekviestą meilę. „Ko gero kiekvienas iš mūsų žino, ką reiškia iš meilės pamesti galvą. Meilė akla ir jos objektu netikėtai gali tapti jau vedęs žmogus, nuoga mergina nuo žurnalo viršelio ar iki gyvo kaulo įgrisęs kolega. Tarp žymių Lietuvos žmonių  tokių meilės istorijų yra daug“, - apie naujausią laidą pasakoja Dainius Ožalas.  

Aktorių Saulių Siparį netikėta meilė trenkė kaip žaibas iš giedro dangaus. Jis įsimylėjo savo draugo dukterį ir ją vedė. Aktoriaus pirmoji žmona įsimylėjo jo draugą ir už jo ištekėjo. „Čia jau kažkoks Paryžius išeina“, - juokauja Saulius Siparis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nijolei iš grupės „69 danguje“ pamilti prodiuserį Egmontą Bžeską nesutrukdė net ir tai, kad jis tuo metu artimai draugavo su kita grupės nare Karina. Nijolės ir Egmonto meilė truko metus. Bet tai, kaip teigia pati Nijolė, pramogų pasaulyje labai nemažas laiko tarpas.

Meilės romanų autorės Ugnės Barauskaitės gyvenime taip pat netrūko netikėtų meilės istorijų, kurias ji vos spėja aprašinėti savo knygose.

Televizijos ir pramogų verslo įžymybė Donalda pati paprašė ją pristatyti kaip meilės reikalų ekspertę. Dabar ji sako, kad vedęs vyras jai yra tabu, tačiau jos audringoje praeityje buvo ir tokia meilės istorija.

Grupės „4 FUN“ narių Julijos ir Laimono geriausias draugas – buvęs Julijos vyras. Su juo pora iki šiol palaiko itin šiltus ryšius.

Atviri meilės prisipažinimai, nesuvaldomos aistros ir kruopščiai slėptos intymaus gyvenimo detalės pokalbių šou „Dainius“ – šeštadieniais per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų