REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmų apie Harį Poterį žvaigždės liko ištikimos savo herojams

Danielis Radcliffe'as (Danielis Redklifas), Rupertas Grintas ir Emma Watson (Ema Votson) pasirašė sutartis dėl tolesnio filmavimosi paskutiniuose dviejuose filmuose apie Harį Poterį.

REKLAMA
REKLAMA

Šie trys jaunuoliai filmuose apie vaikus burtininkus vaidina nuo pat pirmosios juostos, 2001-ųjų "Hario Poterio ir išminties akmens" (Harry Potter and the Sorcerer's Stone), tačiau bėgant metams vis dažniau būdavo klausiama, ar jie nebus pernelyg dideli vaidinti Hogvartso mokinius.

REKLAMA

Taip pat būta abejonių dėl susitarimų ir dėl to, ar visi jaunieji aktoriai dar nori vaidinti.

Paskutinės J.K.Rowling (Dž.K.Rouling) knygos apie berniuką burtininką vadinasi "Haris Poteris ir negrynakraujis princas" (Harry Potter and the Half-Blood Prince) ir "Haris Poteris ir pražūtingos relikvijos" (Harry Potter and the Deathly Hallows). Pastaroji knyga bus išleista liepos 21 dieną.

Penktasis filmas "Haris Poteris ir Fenikso brolija" (Harry Potter ant the Order of the Phoenix) Šiaurės Amerikoje turi būti pradėtas rodyti liepos 13-ąją.

REKLAMA
REKLAMA

"Bėgant metams ir su kiekvienu "Hario Poterio" filmu matėme, kaip (D.Radcliffe'as, R.Grintas ir E.Watson) išaugo į nepaprastus jaunuolius ir puikius aktorius", - sakė vienas "Warner Bros." Vadovų Jeffas Robinovas (Džefas Robinovas).

"Būtų neįmanoma įsivaizduoti kitus žmones, atliekančius šiuos vaidmenis, su kruiais jie taip susiliejo, todėl labai džiaugiamės ir didžiuojamės, kad Danielis, Rupertas ir Emma nusprendė išbaigti savo herojus paskutiniuose dviejuose filmuose", - sakė jis.

17-metis D.Radcliffe'as, kuris vaidina patį Harį Poterį, vaidina Londono spektaklyje "Equus" ir scenoje pasirodo be drabužių. 18-metis R.Grintas vaidina Hario Poterio draugą Ronį, o 16-metė E.Watson - Hermioną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų