REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
„Hearts“ klubas, kurio savininkas yra verslininkas iš Lietuvos Vladimiras Romanovas, pasirašė sutartis su dviem Kauno FBK „Kaunas“ žaidėjais – 30-mečiu lietuviu vartininku Eduardu Kurskiu ir 29-erių puolėju iš Lenkijos Arkadiuszu Klimeku, pranešė BBC.
„Hearts“ savo sudėtyje turi jau aštuonis futbolininkus, kurie arba perėjo tiesiai iš „Kauno“, kito V. Romanovo valdomo klubo, arba buvo kauniečių paskolinti.
BBC teigimu, E. Kurskis padarė gerą įspūdį „Hearts“ klubo surengtos peržiūros metu, tuo tarpu A. Klimekas neblogai rungtyniavo Lietuvos futbolo A lygoje, per 30 rungtynių įmušęs 8 įvarčius.
E. Kurskiui prieš kelias savaites atvykus į Edinburgą, nepatiklūs klubo sirgaliai klubo vadovybės buvo patikinti, jog lietuvis viso labo pasitreniruos su komanda, ruošdamasis Lietuvos pirmenybių pradžiai. Sutartis, kuri galiausiai visgi buvo pasirašyta, gali sukelti didelį vis sparčiau V. Romanovo sprendimais nusiviliančių „Hearts“ gerbėjų nepasitenkinimą.
Teigiama, jog „Hearts“ taip pat norėtų įsigyti ir Serbijos rinktinės saugą Ognjeną Koromaną. Didelę karjeros dalį praleidęs Rusijos aukščiausioje lygoje, pastaruoju metu jis Grozno „Tereko“ klubo buvo paskolintas Anglijos aukščiausiosios lygos „Portsmouth“ klubui, kur, tiesa, aikštėje pasirodo ganėtinai retai.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų