REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujojo „Akropolio“ Kaune komandoje daugiausia dirbs pusamžės moterys ir studentai, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Laikinoji sostinė“.

REKLAMA
REKLAMA

Iki naujojo prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ atidarymo likus mažiau nei trims savaitėms, prekybos gigante įsikursiančios parduotuvės, restoranai bei kitos paslaugų teikimo įmonės vis dar ieško darbuotojų.

REKLAMA

Naujajame „Akropolyje“ turėtų būti sukurta daugiau nei 2 tūkstančiai darbo vietų. Tačiau dauguma operatorių tvirtino, jog per tris mėnesius yra surinkę vos pusę aptarnaujančio personalo.

„Akropoliui“ labiausiai trūksta pardavėjų, kasininkų, virėjų, kulinarų, sandėlininkų.

Dėl darbuotojų stygiaus naujajame prekybos centre daugiausia dirbs studentai ir pusamžės moterys. Dėl tos pačios priežasties įvairios srities specialistų teko ieškoti ir už Kauno ribų.

REKLAMA
REKLAMA

Prekybos tinklo „Maxima LT“ atstovė ryšiams su visuomene Viktorija Jakubauskaitė užsiminė, jog aplinkiniuose rajonuose gyvenančius žmones į darbą vežios bendrovės transportas.

Darbo grafikas ir atlygis Kauno „Akropolyje“ bus panašus kaip daugelyje prekybos centrų. Kas mėnesį pardavėjai, kasininkai, virėjai į rankas gaus nuo 700 iki 1 500 litų, rašo „Laikinoji sostinė“.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų