REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per 2013 metų Europos krepšinio čempionato burtų traukimo ceremoniją sekmadienį nuskambėjo gražūs žodžiai apie „EuroBasket 2011“ Lietuvoje. Pagyrų sulaukė ir organizacija, ir arenos su išskirtiniais sirgaliais, mylinčiais krepšinį.

REKLAMA
REKLAMA

Estafetę lietuviai perdavė slovėnams, kurie būsimąsias Senojo žemyno pirmenybes rengs 2013 metų rugsėjo 4–22 dienomis. Abi šalys nėra didelės ir negali pasigirti įspūdingais gyventojų skaičiais, tačiau dėl krepšinio padarys viską, rašo fibaeurope.com.

REKLAMA

Lietuvos krepšinio rinktinė po burtų traukimo ceremonijos sužinojo savo varžovus. Mūsų šalies atstovai su naujuoju strategu Jonu Kazlausku kausis B grupėje kartu su Makedonijos, Juodkalnijos, Bosnijos ir Hercegovinos, Latvijos bei Serbijos nacionalinėmis ekipomis.

„Niekuomet nežaidėme Balkanų lygoje, todėl mums gali būti truputį sudėtinga tokioje grupėje, - juokdamasis komentavo Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis. Jis taip pat pridūrė, kad tokio dalyko kaip lengvi varžovai, būti negali.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei nori kažką laimėti, turi žaisti su visais, - kalbėjo A . Sabonis. – Grupė gal kiek stipresnė, nei tikėjomės. Visi grupėje arti Slovėnijos, todėl tikėtina, kad susirinks daugybė jų sirgalių, kad palaikytų savo rinktines.“

Tiesa, Lietuvos rinktinės sirgaliai visuomet gausiai palaiko savo numylėtinius, kad ir kur vyktų varžybos. Tad tikėtina, kad Slovėnijoje vėl matysime banguojančią žalią mūsų šalies sirgalių minią.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė Europos čempionatą pradės su serbais

J. Kazlauskas: visos komandos mums bus stiprios, nes rinktinėje vyks kartų kaita

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sužinojo būsimus varžovus Europos čempionate

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų