REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pasaulis aplink mus nėra toks, kokį jį matome“, – tokiu šūkiu buvo pristatytas „Google“ komandos sukurtas žaidimas, kuris mobiliuosius žaidimus iškėlė į visai naują lygmenį.

REKLAMA
REKLAMA

Realybė, papildyta virtualiais iššūkiais – taip būtų galima apibūdinti naujausią „Niantic Labs“ kūrinį.

REKLAMA

„Ingress“ pavadintas žaidimas nemokamai prieinamas visiems „Android“ įrenginių naudotojams. Žaidimas ypatingas tuo, kad jo nepažaisi patogiai išsidrėbęs fotelyje. Jei norėsi vykdyti misijas, turėsi eiti į miestą ir ieškoti portalų. Iš žaidimą anonsuojančio filmuko galima suprasti, kad Europos mokslininkai atrado paslaptingą energijos rūšį, kurią žaidėjas turi sukontroliuoti, kol ši nepradėjo kontroliuoti jo paties. Įdomiausia, kad portalai išdėstyti įvairiausiose miesto vietose, tokiose kaip muziejai ar bibliotekos, todėl jų negalėsite pasiekti tol, kol ten nenuvyksite. Kai surenkami trys portalai, žaidėjas tarp jų sukuria saugią zoną ir tampa jos valdovu.

REKLAMA
REKLAMA

Šis žaidimas tarsi realaus pasaulio papildymas. Vietos nustatymu grindžiamo žaidimo kūrimui vadovavo Johnas Hanke'as, anksčiau ilgą laiką koordinavęs inžinierių, dirbančių su „Street View“ ir „Google Maps“, darbą. Jis teigė: „Pirmą kartą pasaulis, o ne ekranas, tampa žaidimo pagrindu. Rankoje laikomas telefonas tėra valdiklis“.

Žaidimą galite atsisiųsti iš „Google Play“, taip pat aktyvacijai jums prireiks kodo iš „Ingress.com“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų