REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šilalės policijos patruliai šeštadienio naktį persekiojo neblaivų „Renault Laguna“ vairuotoją, stovėjimo aikštelėje apdaužiusį tris automobilius, sužalojusį dvi moteris ir išvažiavusį iš įvykio vietos.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Policijos departamento pranešimo, incidentas įvyko 2.40 val. Šilalės rajono Pajūrio miestelyje, Dariaus ir Girėno gatvėje. Automobilis „Renault Laguna“, išvažiuodamas iš aikštelės, kliudė ir apgadino tris stovinčius automobilius bei sužalojo dvi moteris, kurios gydomos ambulatoriškai. Apdaužęs mašinas ir sužalojęs moteris, „Renault Laguna“ išvažiavo iš įvykio vietos.

REKLAMA

Automobilį ėmė persekioti Šilalės policijos patruliai. Patrulių būrio vyresnysis patrulis iš tarnybinio pistoleto „Glock 19“ iššovė du kartus į viršų, tačiau automobilis nesustojo.

Ties Spraudaičių kaimu, kelio Pajūris-Didkiemis 7-ajame kilometre, persekiojamas automobilis „Renault Laguna“ nuvažiavo nuo kelio į pakelės griovį. Iš automobilio iššokę du asmenys pradėjo bėgti. Policijos pareigūnas iš tarnybinio pistoleto vėl šovė du kartus į viršų.

Automobilio „Renault Laguna“ neblaivūs vairuotojas A. R. (gimęs 1991 m.) (1,72 prom. alkoholio) ir kartu važiavęs G. B. (gimęs 1987 m.) (1,51 prom. alkoholio) buvo sulaikyti ir atvesdinti į Šilalės rajono policijos komisariatą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų