REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nauja vestuvinių suknelių mada: juodoji nuotaka

Šių metų rudenį pasaulio nuotakoms buvo pateikta nauja vestuvinių suknelių tendencija – juodos, juosvos, tamsios spalvos. Nors tai nėra visiška naujiena – gali būti, kad šį kartą juodųjų suknelių mada užtruks ilgesnį laiką.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai Niujorke įvyko vestuvinių suknelių mados savaitė, kurioje nuotakų mėgstama dizainerė Vera Wang pristatė nemažai juodų ir juosvų suknelių. Šios dizainerės nuomonės paisoma, nes Vera Wang siuvo vestuvines sukneles tokioms įžymybėms kaip Viktorija Bekham, Dženifer Lopez, Čelsi Klinton. Dizainerė mėgsta eksperimentus ir sukurtais apdarais dažnai bando griauti tradicijas – jos kolekcijose būta ir pilkų, ir mėtų spalvos šventinių nuotakų apdarų. Šįsyk – juodoji nuotakų suknelių kolekcija.

REKLAMA

Juodos bei juosvos suknelės, nors ir netradicinės spalvos, visas žiūroves sužavėjo, nes atrodė iš tiesų labai puošniai. Lengva ir perregima organza, plazdantis tiulis ir šifonas, švelnus šilkas, tamsūs prašmatnūs nėriniai, juodi, idealiai sumodeliuoti korsetai... Daugumos specialistų nuomone, šįkart pademonstruotos juodosios suknelės iš tiesų gali paveikti vestuvinių drabužių rinką. Galbūt greitai prie altoriaus bus einama su bet kurios patinkančios spalvos apdarais, išskyrus baltą ir kreminę?

REKLAMA
REKLAMA

Pasigrožėkite ir nuspręskite, ar juoda spalva jums atrodo tinkama vestuvėms, ar ne? Prietarų galbūt bijoti neverta – antai kai 1997 metais žinoma aktorė Sarah Jessica Parker ir Matthew Broderickas tuokėsi, Jessicos vestuvinė suknelė buvo juoda – pora puikiai ir darniai kartu gyvena ligi šiol.

Parengė Jurga MOTIEJŪTĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų