REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Šį rytą nederėtų būti pernelyg atviraširdžiams ir plepiems. Kažkas gali savanaudiškiems tikslams pasinaudoti neatsargiai atskleista informacija, jūsų nuoširdumu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jei šį rytą bandysite reikšti ambicijas, kelti savo reitingą, įtaką, galite persistengti ir susikompromituoti. Verčiau kritiškiau įvertinkite savo galimybes ir nuopelnus. Tarnybinio romano arba vaikų klausimai popiet iškils į pirmą planą.

REKLAMA

Dvyniai

Diena turėtų būti produktyvi, jei dirbate kūrybinį darbą. O techniniai ir gamybiniai reikalai gali strigti. Dėl vaikų, sporto taip pat nusimato rimtesnių rūpesčių. Kita vertus, mokėsite rasti pagalbininkų bei gerų patarėjų, kad viską įveiktumėte.

Vėžys

Numatytiems darbams šį rytą gali pristigti jėgų ir ūpo, o kontaktai vargins labiau, nei tikėjotės. Nekariaukite su oponentais, nieko niekam nesistenkite įrodyti, ypač jei matote, kad jūsų nenori girdėti. Leiskite reikštis kitiems. Saugokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Rytas skatins jus būti agresyvius, aršiai ginti savo interesus. Gali būti, kad užimsite kaltintojo, teisėjo poziciją, net jei patys būsite prisidėję prie problemos atsiradimo. Vakare neatsispirsite meilės pagundoms, trauks nuotykiai.

Mergelė

Ryte susilaikykite nuo avantiūristinių eksperimentų verslo reikaluose, derybų. Nekyšininkaukite. Popietė jau skatins dvasingesniems polėkiams, nors išorinio komforto poreikis ir nesumažės. Trokšite mylėti ir būti reikalingi.

Svarstyklės

Ryte nervai bus įtempti dėl numatomo oficialaus pokalbio, arba dėl teisinių ginčų, laukiančio egzamino, atestacijos ar pan. Popietė turėtų į nykią pilkumą įnešti šiek tiek džiugesio. Turbūt jums daug reikš išgirstas patarimas ar komplimentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Rytas gana konfliktiškas, žadantis nesusipratimų. Nepramiegokite į darbą (jei šiandien reikia dirbti), kad nereiktų skubėti ir rizikuoti kelyje. Popiet augs noras bendrauti, ieškoti bendraminčių, sąjungininkų, siekti populiarumo. Turėtų sektis.

Šaulys

Intensyviai bendraudami su aplinkiniais daugiau sužinosite, imsite geriau orientuotis situacijoje. Vis dėlto bus viena sritis, kurioje miglos daugiau nei aiškumo. Tai - meilės reikalai. Skęsite svajonėse ir abejonėse.

Ožiaragis

Ryte galite labai nervingai reaguoti į kitokį požiūrį, kritiką. Galbūt dėl to užsidarysite savo kiaute ir atrodysite viskam abejingi. Į pastebėtas negeroves, gedimus nenumokite ranka. Popiet kažką sužavėsite savo išvaizda ar iškalba.

REKLAMA

Vandenis

Rytas provokuos klaidoms, konfliktams. Popiet atsiras daugiau tolerancijos ir draugiškumo, tačiau rytinio incidento ar nekokio elgesio pasekmės gali jaustis ilgai. Pasistenkite niekam nekenkti, nedaryti žalos, tuomet jos gal ir patys išvengsite.

Žuvys

Tikėtina, kad užtaisysite atsivėrusią spragą santykiuose, jei užvesite nuoširdų pokalbį, mokėsite prisipažinti klydę. Tačiau venkite girtis, žadėti, vien norėdami padaryti ypatingą įspūdį. Reikia labiau saugotis avarinių situacijų.

Šaltinis:www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų