REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK realybės šou „Radži ieško žmonos“ žengia koja kojon su pasaulio muzikos madomis. Šį šeštadienį Radži kartu su savo nuotakomis ir televizijos žvaigždėmis surengs spalvingą šokių vakarą, kuriame bus visko – ir sportinių šokių, ir burleskos, ir net populiarusis “Gangnam Style".

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę Taujėnų dvare lankėsi burleskos pradininkė Lietuvoje Eglija Vaitkevičė. Ji merginas mokė to, ką išmano geriausiai – burleskos! Pamokų rezultatą išvysite LNK tiesioginiame eteryje. „Mokydama Radžio žmonas mačiau: iki tobulybės merginoms dar tikrai toli. Iki tiesioginio eterio teks nemažai pasimokyti", – baiminasi Eglija.

REKLAMA

„Kaip matėte laidose, mano nuotakos turi mokėti viską – gražiai dainuoti, maloniai bendrauti ir, žinoma, šokti. Kuo toliau, tuo gražiau panelės juda, noriu pasidžiaugti, visiems jų talentus parodyti", – savo žmonas giria Radži.

Beje, video įrašas „Youtube„, kuriame Radži atlieka dainą „Gangnam Style“ („Opa, kaip gerai!„), jau peržiūrėtas veik 300 tūkst. kartų! Šį hitą šeštadienį išvysite dar kartą. Tik dar geresnį – su seksualiosiomis „Radži ieško žmonos“ dalyvėmis!

Žinoma, šokiai – ne vienintelės planuojamos staigmenos. Bus atskleistos ir didžiausios šou dalyvių nuodėmės, o kaltųjų svajonių jaunikis tikrai nepasigailės.

Ugniniai šokiai ir intriguojantis išlikimo vakaras – jau šeštadienį, 19 val. per LNK.

Radži „Gangnam Style“:







REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų