REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ant kulnų ir vėl lipa savaitgalis. Jei dar nesugalvojote ką veikti, mes turime Jums keletą variantų.

Ant kulnų ir vėl lipa savaitgalis. Jei dar nesugalvojote ką veikti, mes turime Jums keletą variantų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šis savaitgalis – paskutinis, kuomet dar Vilniuje galite pasidžiaugti kruopščiai atrinktais filmais „Scanoramai“. Vėliau festivalis persikelia į kitus Lietuvos miestus. Kokybiškas kinas iš Europos sutraukia pilnas sales žiūrovų. Jei dar nepasirūpinote bilietu, suskubkite tai padaryti, nes į daugiausiai apdovanojimų pelniusius filmus bilietai jau išgraibstyti. Pažadame, kad čia nebus jokių šaudau ir gaudau, milžinų– žudikų, mašinų, greitesnių už lėktuvus, ir kitų dalykų, be kurių neįsivaizduojamas Holivudas. Tik kokybiški filmai, kuriuos žiūrint nesinori, kad jie baigtųsi.

REKLAMA

Penktadienį Švyturio menų dokas kviečia į premjerą „Klaipėdos jaunimo teatro vakarą“. Režisieriaus Valentino Masalskio vadovaujamas Klaipėdos jaunimo teatras žiūrovams dovanoja galingą energijos pliūpsnį. Renginio metu žiūrovai išvys spektaklį „Žinia“ ir misteriją „Už linijos“.

Vilniaus „Siemens arenoje“ įvyks didžiausias ir ilgai lauktas grupės „Sel“ dvidešimtmečio turo koncertas. Kaip jau yra anksčiau pasakojęs Egidijus Dragūnas, tai neabejotinai bus didžiausias šių metų muzikinis šou Lietuvoje, nes koncerte pamatysime ne tik įspūdingas, specialiai šiam gimtadieniui pagamintas videoinstaliacijas, Gineso rekordo vertą didžiulį ekraną, bet ir mūsų šalyje dar nematytas hologramas.

REKLAMA
REKLAMA

„Loftas“ kviečia į koncertą „Tabami“ goes Fergie. Menų fabrike svečiuojasi „Black Eyed Peas“ žvaigždės Fergie kūryba. Kadaise SKAMP apšildė pop pankus „Black Eyed Peas“, o dabar Erica kartu su Vee ir Viliumi atlieka šios amerikiečių grupės lyderės Fergie dainas.

Šeštadienį Auksinis Sankt Peterburgo cirkas kviečia jų pasirodymą stebėti Kaune. „ Žalgirio“ arenoje. Programoje dalyvauja artistai iš Rusijos, Ukrainos, Afrikos.

Forum Palace esančiame klube GALAXY įvyks grupės BI– 2 koncertas. Po dvejų nesimatymo metų jau seniai tapusi kultine grupė „Bi– 2“ su nauju albumu „Spirit“, o taip pat visų mylimomis, auksinėmis dainomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Keistuolių teatre“ įvyks trijų dalių spektaklis pagal Maksimo Gorkio kūrybą. Keistuolių teatro režisierius Aidas Giniotis teigia, kad trijų dalių spektaklyje nagrinėjamos žmonių visuomenės dvasinės bei kultūrinės krizės sukeltos problemos, nepaisant aplinkybių skirtumo, šiandien yra lygiai taip pat aktualios ir skaudžios, kaip ir XX a. pradžioje. Daugiau nei prieš šimtą metų parašytą pjesę A. Giniotis papildo ankstyvaisiais M. Gorkio apsakymais: „Makaras Čiudra“, „Kartą rudenį“, „Daina apie sakalą“ ir kt., taip suteikdamas spektakliui papildomą skambesį.

REKLAMA

Sekmadienį mažieji ir jų tėveliai kviečiami į Menų spaustuvėje įvyksiantį muzikinį spektaklį visai šeimai lietuvių liaudies pasakos motyvais „Gaidelis pinigautojas“. Interaktyvus audiovizualinis spektaklis vaikams, pagal muzikines lietuvių liaudies pasakas – tai unikali galimybė vaikams bei jų tėvams dalyvauti gyvame spektaklio kūrimo procese.

Pasiutę, mylimi elektroninio svingo džentelmenai PAROV STELAR BAND grįžta į „Loftą“ su savo nauja programa „The Princess 2012“. Pasirodymas patiks tiems, kam patinka St. Germain, Moby, prieškario Amerikos gangsterių įvaizdis ar bent filmai apie juos, lindyhopas, skrybėlių kultūra, estetika, nemirštanti klasika ir, be abejo, svingas. Pradžia  21 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų