REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 13 d. į Dainavos policijos komisariatą kreipėsi R. M., kuri pranešė, kad pirmadienio rytą, išėjusi į darbą Kauno urmo bazėje, dingo jos 42-ejų metų dukra.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno policijos pareigūnai, vykdantys asmenų paiešką, ieškodami įrodymų, ar dingusioji netapo nusikaltimo auka, apžiūrėjo moters darbovietę ir namus, apklausė artimuosius ir bendradarbius Kauno urmo bazėje, peržiūrėjo joje esančių vaizdo stebėjimo kamerų įrašus.

REKLAMA

Pareigūnai nustatė, kad dingusioji pirmadienio rytą paskambino darbdaviui ir paprašė laisvadienio, tada Urmo bazėje nusipirko kapinių žvakučių ir, išsikvietusi taksi automobilį, juo nuvyko į Kauno stoties turgavietę, nusipirko kapams skirtų gėlių krepšelį ir tuo pačiu taksi automobiliu iš Kauno nuvyko į kapines, esančias šalia Ukmergės, – čia palaidoti jos artimieji.

Policija apklausė visų Kaune esančių taksi firmų atstovus ir nustatė taksi vairuotoją, kuris dingusiąją vežė į Ukmergę. Pagal telefono skambučių išklotines buvo nustatyta galima paskutinė moters buvimo vieta Ukmergės mieste. Šiuo metu pareigūnai tikslina gautą informaciją.

Penktadienį Kauno policijos pareigūnai su kinologu ir tarnybiniu šunimi bei pasitelkę kolegas iš Ukmergės policijos komisariato vykdė paieškos darbus Ukmergės apylinkėse ir apie 13.30 val., „šukuodami“ netoli minėtų kapinių esančią teritoriją, miškelyje rado moters lavoną be išorinių smurto žymių. Pirminiais duomenimis, tai - dingusios moters lavonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų