REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Amazon“ pradėjo tiekti rinkai naujuosius savo planšetinius kompiuterius „Kindle Fire HD“ su 22,25 cm (8,9 colių) įstrižainės ekranais.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad „Kindle Fire HD“ su 16 GB atminties JAV kainuoja 299 dolerius, o su 32 GB – 369 dol. Tačiau tie vartotojai, kurie nenori matyti šiose planšetėse rodomos reklamos, turės rinktis 15 dolerių brangesnes „Kindle Fire HD“ modifikacijas.

REKLAMA

4G (LTE) mobiliojo ryšio modulį turintys „Kindle Fire HD“ kompiuteriai bus pradėti pardavinėti dar po savaitės ir kainuos brangiau: modeliai su 32 GB atminties kainuos 499, o su 64 GB – 599 JAV dolerius, sakoma bendrovės pranešime.

„Kindle Fire HD“ ekrano raiška – 1920 x 1200 taškų, pikselių tankis – 254 viename colyje. Naujosiose planšetėse naudojamas 2 branduolių 1,5 GHz OMAP 4470 procesorius ir 1 GB darbinė atmintis. Baterijos talpos pakanka maždaug 10 valandų autonominiam darbui.  „Amazon“ pabrėžia didesnę šiame kompiuteryje įdiegto „Wi-Fi“ modulio ryšio spartą: ją padidino MIMO technologija ir dviguba antena.

REKLAMA
REKLAMA

Naujuosius „Amazon“ planšetinius kompiuterius valdo modifikuota operacinė sistema „Android 4.0“ su „Amazon“ sąsajos apvalkalu ir naršykle „Silk“. Beje, iš „Kindle Fire HD“ „Google“ internetinė parduotuvė „Google Play“ nepasiekiama, programėles galima siųstis tik iš „Amazon AppStore“ parduotuvės.

„Kindle Fire HD“ planšetes „Amazon“ anonsavo rugsėjo pradžioje. Modelis su 7 colių (17,5 cm) įstrižainės ekranu parduotuves pasiekė rugsėjo viduryje, o su 8,9 colių – tik dabar.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų