REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Porą metų sklando gandai apie būsimą „Apple“ televizorių. Visiškai neseniai „Jeffries“ analitikas Jamesas Kishneris pranešė, kad „Apple TV“ bus pristatytas jau netrukus.

REKLAMA
REKLAMA

Tad ko galima tikėtis iš naujo bendrovės produkto?

Niekas nežino konkrečios „Apple TV“ pasirodymo dienos, tačiau yra manačių, kad produktas gali būti pristatytas per pirmą kitų metų pusmetį.

REKLAMA

Kalbant apie įrenginio išvaizdą Leanderis Kahney iš „CultOfMac“ teigia iš anoniminių šaltinių sužinoję, kad bendrovės kuriamas televizorius atrodys kaip ir šiuo metu rinkoje esantis „LED Cinema Display“, tik, žinoma, didesnis.

Tas pats šaltinis atskleidė, jog televizorius bus aprūpintas funkcija „Siri“, todėl vartotojams nereikės nuotolinio valdymo pultelio. Be to „Apple TV“ veiks su „FaceTime“, tad vartotojai galės naudotis dideliu ekranu vaizdo pokalbių metu.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas „CultOfMac“ šaltinis tikina, kad „Apple“ kuria „Kinect“ analogą, kuris galėtų reaguoti į žiūrovo judesius ir veiktų su naujuoju televizoriumi.

Manoma, kad „Apple“ jau pradėjo derybas su trimis Holivudo studijomis dėl galimybės internetu transliuoti jų kuriamą produkciją.

„The Wall Street Journal“ dar pernai skelbė, esą naujuosius televizorius bus galima valdyti naudojant „iPhone“ ir „iPad“. Visai neseniai „Apple“ užpatentavo galimybę „iPhone“ pvaversti nuotoliniu televizoriaus valdymo pulteliu. Tam tereikės nufotografuoti pasirinktą pultelį ir „iPhone“ įgis jo funkcijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pati „Apple“ kol kas oficialiai nėra pranešusi nė žodžio apie galimą televizoriaus gamybą, todėl belieka tik spekuliuoti dėl būsimo produkto pavadinimo. Daug kas manė, jog produktas galėtų vadintis „iTV“, tačiau Didžiojoje Britanijoje veikia televizijos bendrovė tokiu pačiu pavadinimu. Kiti sako, esą produktas galėtų gauti „iPanel“ arba „Apple TV“ vardą.

Gene Munster teigimu būsimojo televizoriaus įstrižainės bus įvairių dydžių, kad galėtų patenkinti kuo plantesnį vartotojų ratą Kol kas spekuliuojama, kad ekrano įstrižainė varijuos tarp 32 ir 50 colių.

Bene didžiausias klausimas – kaina? „Apple“ nepasižymi pigiais produktais, todėl nereikėtų tikėtis pigaus televizoriaus. „Jeffries“ analitikas Peteris Misekas spėja, kad televizorius gali kainuoti maždaug 1250 JAV dolerių, tuo tarpu Gene Munster mano, kad produkto kaina sieks 1600 JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų