REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Iš Baltarusijos per Lietuvą tuščiu krovininiu vilkiku važiavęs Lenkijos pilietis savo transporto priemonėje gabeno beveik pusės milijono litų vertės kontrabandinių cigarečių siuntą. Cigarečių slėptuvė įrengta atitvėrus vilkiko puspriekabės dalį jos priekinės sienos imitacija.

REKLAMA
REKLAMA

Šiąnakt, apie 3 val. nakties, iš Baltarusijos į Raigardo kelio postą krovininiu vilkiku „Iveco“ atvažiavęs Lenkijos pilietis muitinės pareigūnams deklaravo negabenantis jokio krovinio. Tiesiog per Lietuvą grįžtąs iš Baltarusijos į Lenkiją namo.

REKLAMA

Vis dėlto pareigūnai, gerai žinodami, kad tokiais, iš pažiūros nelogiškais maršrutais gali būti vežama kontrabanda, detaliai patikrino minėtą vilkiką.

Tikrinimo metu vilkiko puspriekabėje aptikta slaptavietė: dalis puspriekabės buvo atitverta priekinės sienelės imitacija. Šioje slėptuvėje buvo rasta 120 dėžių baltarusiškų kontrabandinių cigarečių „Fest“. Iš viso aptikta maždaug 65 tūkst. cigarečių pakelių, kurių vertė – 457 tūkst. lt.

Muitinės pareigūnus kiek nustebino didelis slapta gabentų rūkalų kiekis – paprastai tokio tipo slėptuvėse vežama apie 50 dėžių nelegalių rūkalų.

Vilkiko vairuotojas, Lenkijos pilietis D. L., buvo sulaikytas dviem paroms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų