REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Škotijos gatvėse šiuo metu galima išvysti gerus darbus darančią žirafą. Tai žirafos kostiumą vilkintis gatvės muzikantas, Armstrongas Baillie, kurio veikla jau sulaukė daugybės pasekėjų tinklalapyje „Twitter“.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikščiodamas miesto gatvėmis 32 metų vyriškis dalina nemokamą kavą bei renka šiukšles gatvėse. Jis taip pat groja dūdele, kad surinktų pinigų vaikų ligoninės žaislams nupirkti.

REKLAMA

Vyras, save vadinantis „Gerąja Žirafa“, atskleidžia, kaip jam kilo idėja apsivilkti gyvūno kostiumą: "Maždaug prieš metus, lankydamasis pas draugą Edinburge, gatvėje pastebėjau vyrą, kuris vilkėjo gorilos kostiumą ir grojo būgneliais."

"Aš likau sužavėtas, tad netrukus ir pats įsigijau savo mėgstamiausio gyvūno - žirafos kostiumą. Šis gyvūnas puikiai atitinka mano asmenybę - mano mintys skrajoja kažkur padebesiuose, o širdis yra reikiamoje vietoje", - pridūrė geradaris Armstrongas.

REKLAMA
REKLAMA

Per pastaruosius šešis mėnesius Armstrongas keliavo iš miesto į miestą, valydamas gatves nuo šiukšlių ir dalindamas kavą aplinkiniams. "Duodu žmonėms kortelę su savo numeriu ir paprašau jų parašyti žinutę, ką jie galvoja apie mano veiklą."

Gatvės muzikantas džiaugiasi, kad dar nesutiko tokio žmogaus, kuris būtų parašęs neigiamą komentarą. Šiuo metu bedarbis A. Baillie sako, jog norėtų, kad atsirastų žmonių, galinčių remti jo veiklą, tuomet tai galėtų tapti jo darbu.

Jeigu turite ką pasiūlyti ponui Arsmtrongui, galite susisiekti su juo numeriu 07931 269460 arba sekti jo veiklą internetinėje svetainėje http://goodgiraffe.wordpress.com .

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų