REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilnius: Level Up“ – tokiu šūkiu Vilnius siekia jau 2015 metais tapti Europos jaunimo sostine. Rugsėjį buvo paskelbtas ir logotipo konkursas, kurio metu sulaukta 55 darbų, atliktų jaunųjų menininkų. Komisija išrinko 2 geriausius, iš kurių atrinktas laimėtojas. Tai stilizuota geltona žvaigždė, simbolizuojanti Europos Sąjungą su Gedimino pilies kontūru.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien pristatomas ir „Vilnius: Level Up“ filmukas, kurį kūrė agentūra „NEW!". Jis atskleidžia įvairiapusį jaunatvišką, gyvą, laisvą ir atvirą Vilnių, kuriame vietos užtenka visiems. Filmuką kviečiame peržiūrėti čia.

REKLAMA

Dėl Europos jaunimo sostinės titulo 2015 metais taip pat varžosi Cluj-Napoca (Rumunija), Ivanovas (Rusija) ir Varna (Bulgarija). Nugalėtojas bus paskelbtas jau kitą savaitę, lapkričio 24 dieną, Slovėnijos Mariboro mieste vyksiančios Europos jaunimo forumo Generalinės asamblėjos metu.

Europos jaunimo sostinė – tai nuo 2009 metų vykstantis konkursas, kurio metu kasmet Europos jaunimo forumas išrenka jaunimo sostinę vieneriems metams. Jaunimo sostinėmis jau buvo tokie Europos miestai, kaip Roterdamas, Antverpenas, Turinas ir kiti. Šiuo metu šis titulas priklauso Portugalijos miestui Bragai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų