REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Silpnas širdis ir pašlijusius nervus turintiems žmonėms žemiau pateikti vaizdo siužetų rinkinio žiūrėti nepatariame, taip pat patartume jiems ir tris kartus pagalvoti prie sėdant prie vairo Rusijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Atsargiai: kelyje valtis (nuotr. iš vaizdo įrašo)Atsargiai: kelyje valtis (nuotr. iš vaizdo įrašo)

Kartais gąsdinantys, o kartais beprotiškai juokingi vaizdai, kuriuos įvyksta avarijos, kitais atvejais kam nors vos vos pavyksta išnešti sveiką kailį buvo sudėti į vieną, o atskirais momentai vyksta kažkas sunkiai paaiškinamo tapo tikra interneto sensacija.

REKLAMA

Slydimas ant stogo (nuotr. iš vaizdo įrašo)Slydimas ant stogo (nuotr. iš vaizdo įrašo)

Vos per keturias dienas šio, turime pripažinti, neeilinio siužetų rinkinio peržiūrų skaičius YouTube.com vaizdo archyvuose viršijo vieną milijoną. Tokio šokiruojančios klipų kolekcijos populiarumo priežastis labai paprasta – visi matomi incidentai užfiksuoti automobilių vaizdo registratoriais yra ne tik tikri, bet ir itin įvairūs.

Ant kelio nuverstas medis (nuotr. iš vaizdo įrašo)Ant kelio nuverstas medis (nuotr. iš vaizdo įrašo)

Tiems, kad įspūdžio nepadarys per pėsčiųjų perėją einantis arklys arba žemai virš kelio skrendantys kariniai lėktuvai, dėmesį patrauks nukritę sunkvežimių ratai nevaldomai skriejantys į važiuojamąją dalį ar nežinomos kilmės ginklais šaudantys pėstieji.

REKLAMA
REKLAMA

Visų vairuotojų akyse ramiai riedėjęs „Focus“ atliko įspūdingą salto atgal. youtube.com iliustrVisų vairuotojų akyse ramiai riedėjęs „Focus“ atliko įspūdingą salto atgal. (youtube.com iliustr.)

Apie ant kelio krentančius įvairaus tipo, kartais itin stambių gabaritų daiktus, ant automobilių šokančius pėsčiuosius ir sunkiai paaiškinamo chuliganiško elgesio kelyje pavyzdžius net neverta kalbėti. Visą neeilinę kolekciją, kurios trukmė 13 min. galite pažiūrėti patys:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų