REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Šiandien tikriausiai gausite įdomių pasiūlymų iš žmonių, su kuriais anksčiau buvote kažkaip susiję. Regis, pakaks ir trumpo pokalbio su pažįstamu žmogumi, kad kažkas iš esmės pasikeistų jūsų asmeniniame gyvenime ar veikloje.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galite įsigyti buičiai ar darbui reikalingą daiktą. Gal kils paskata keisti planus, susijusius su santaupų panaudojimu, ūkiniais reikalais, laisvalaikiu. Pagalbos ir paguodos gali prireikti šeimos nariui.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien galite tikėtis svečių, malonaus bendravimo. Bet kuriuo atveju, bus nesunku rasti kur ir kaip atsipūsti, pasilinksminti, o gal ir sublizgėti. Galite padaryti įspūdį nemažai auditorijai, publikai. Staigmenų gali pateikti ir vaikai.

Vėžys

Vertėtų apmąstyti naujus kelius ir galimybes. Pradėkite nuo mažyčių žingsnelių, t.y. - racionalaus susiplanavimo, apsitvarkymo aplink save. O galbūt pirmiausia reikėtų subalansuoti mitybą, profilaktiškai pasitikrinti sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Liaukitės domėtis vien savimi ir savo problemomis - apsidairykite aplinkui, pajuskite kitų žmonių nuotaikas ir rūpesčius. Kažkuo gali nustebinti jums neabejingas asmuo. Galite tikėtis jaudinamo komplimento ar pasiūlymo.

Mergelė

Dieną praleisite maloniau, jei būsite pakantūs sutuoktiniui, draugiškai pasidalinsite buitinių pareigų našta ir pan. Nederėtų pernelyg kištis į svetimus reikalus, skaičiuoti ne savo pinigus bei leisti įsikišti į jūsų gyvenimą.

Svarstyklės

Šiandien jums norėsis dingti kur nors toliau nuo rutinos, namų, artimųjų. Svajosite neįprastai praleisti laiką, patirti naujų įspūdžių. Galbūt susitiksite su užsieniečiu ar iš užsienio grįžusiu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Ši diena bus geresnė ir ramesnė, jei pagarbiau reaguosite į aplinkinių pastabas, pamokymus ar pageidavimus. Kursite didelius planus. Jei pavargote nuo rutinos, derėtų pakeisti aplinką, susitikti su seniai matytais draugais.

Šaulys

Šiandien daug laiko skirsite savo pomėgiams, draugams. Regis, patirsite įdomių išgyvenimų, sužinosite tai, ką tik miglotai įtarėte. Smagu bus kartu su bičiuliais nueiti į pramoginį renginį, barą, varžybas, vykti į ekskursiją ar pan.

Ožiaragis

Šiandien būsite linkę slapukauti, šniukštinėti. Intuicija padės išsiaiškinti kažką, kas ilgai jums buvo nesuvokiama. Nugalėti vidiniai kompleksai gali pakylėti jūsų dvasią, atverti naujų perspektyvų. Palanku užsiimti meditacinėmis praktikomis.

REKLAMA

Vandenis

Abejotina, kad jums pavyks veikti pagal numatytą planą. Tačiau jūsų galvose knibždės visokių minčių, idėjų ir noro veikti. Šios dienos įkvėpimas bus ypatingas, o sumanymai - perspektyvūs. Galite pasižymėti sporte, scenoje.

Žuvys

Diena bus palanki, norintiems iš pagrindų pasitvarkyti namuose, siekiantiems didesnio komforto, žemiškų malonumų. Seksis kurti jaukumą, meistrauti, modeliuoti, eksperimentuoti virtuvėje. Džiugins sportas, kūryba.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų