REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune pirmadienį (lapkričio 12 d.) dingo Ramunė Mikalauskaitė. Dingo gana keistomis aplinkybėmis. Ji jau 25 metus dirba Kauno Urmo bazėje pardavėja, dingimo dieną taip pat dirbo. Paskutinį kartą buvo matyta prie dvylikto sandėlio.

REKLAMA
REKLAMA

Apie 9.45 val. ryte ji užrakino parduotuvę ir dingo. Parduotuvėje paliko savo paltą, rankinę, batus. Apie 11 val. jos telefonas jau buvo išjungtas. Jau dvi naktys kaip ji negrįžo namo. Artimieji kreipėsi į visas miesto ligonines, lavonines, policiją ir k.t.

REKLAMA

Įtariama, kad tai galėtų būti pagrobimas, dingimo braižas panašus į kitų paslaptingai Kaune dingusių moterų. Ramunė visada pranešdavo kur yra, pasižymi atsakingumu, žalingų įpročių neturi. Toks dingimas savo noru jai nėra būdingas. Būtume labai dėkingi, jei paskelbtumėte šią naujieną.

Žymės: 1 metro 55 centimetrų ūgio, kaštoniniai plaukai, rudos akys, smulkaus sudėjimo. Vilkėjo juodus džinsus, alyvinį megztuką ir juodą striukę.

Mačiusius ar ką nors žinančius apie Ramunę Mikalauskaitę prašome skambinti telefonais 869848927 arba 861731672 arba 112.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų