REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Meksikoje per  „Walt Disney“ studijos sukurto animacinio filmo „Ralfas“ premjerą įvykdytas kraupus nusikaltimas – premjeros metu mirtinai sušaudytas dešimtmetis žiūrovas, o keisčiausia tai, kad niekas iš filmo seanso dalyvių neišgirdo šūvių garso, rašo newsru.com. Kraupus nusikaltimas įvykdytas šalia sėdint vaiko giminaičiams.

REKLAMA
REKLAMA

Medikai dvi paras kovojo dėl vaiko gyvybės, tačiau dėl sužalojimų dešimtmečio išgelbėti nepavyko. Kurį laiką šis įvykis buvo tikslingai slepiamas ir tik prieš savaitę žinios apie kraupų įvykį pasirodė vietos spaudoje. Vaikas į filmo premjerą atėjo kartu su dvylikamete seserimi ir tėvu, o šūviai jį sužeidė praėjus vos pusvalandžiui nuo kino seanso pradžios.

REKLAMA

Vaiko tėvas pasakojo, kad nieko keisto neišgirdo ir tik vėliau pamatė, kaip sūnaus kūnas ėmė drebėti ir pasirodė kraujas.

Ekspertai nustatė, kad į vaiką šauta iš labai arti ir šis įžūlus nusikaltimas sukėlė didžiulį visuomenės pasipiktinimą ir kritikos bangą valdžios institucijoms, pareigūnai raginami kuo greičiau atskleisti šio įvykio detales ir rasti nusikaltėlius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų