REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Piktnaudžiavimu tarnyba kaltinamam ir teismo laukiančiam buvusiam Kauno vicemerui socialdemokratui Kęstučiui Kriščiūnui pavyko grįžti į miesto savivaldybės tarybą. Teismas atmetė prokurorų prašymą ir po devynerius metus trukusio nušalinimo nuo tarybos nario pareigų K. Kriščiūnui leido vėl dalyvauti Kauno savivaldybės tarybos veikloje, rašo lrytas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį po pietų Kauno apygardos teismas paskelbė tenkinantis kaltinamojo ir jo gynėjo prašymą ir K. Kriščiūnui panaikino devynis mėnesius galiojusį nušalinimą nuo tarybos nario funkcijų.

REKLAMA

Prašydami neleisti K. Kriščiūnui dalyvauti tarybos veikloje prokurorai motyvavo tuo, kad jis gali daryti naujus nusikaltimus, paveikti kitus kaltinamuosius bei liudininkus.

Teismas pabrėžė, kad ši prievartinė procesinė priemonė gali būti bet kada atnaujinta, jei tik bus gauta duomenų, jog kaltinamasis bando paveikti kitus kaltinamuosius ar liudininkus. Šį Kauno apygardos teismo sprendimą prokurorai per septynias dienas galės skųsti Lietuvos apeliaciniam teismui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų