REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo Baltarusijos prezidento Aliaksandro Lukašenkos veido specialistai „nutrynė“ amžių, praneša newsru.com. Būdamas 58 metų įtemptai dirbantis prezidentas staiga pradėjo atrodyti 45-erių, dingo raukšlės nuo kaktos, pastebėjo Prahoje gyvenanti žurnalistė Galina Haumčik ir apie tai parašė savo „Facebook“ paskyroje.

REKLAMA
REKLAMA

Šią „sensaciją“ iš karto pasičiupo Baltarusijos spauda. Anot „Beloruskij partizan“, žvelgiant į prezidento fotografijas, į jo kaktą ir aplink akis įpuršta botokso ar panašaus preparato, kuris paraližuoja mimikos raukšles ir padeda panaikinti raukšles ant kaktos ir kitur. Be to, nelikę maišelių po akimis, vadinasi, gali būti pasidarbuota skalpeliu.

REKLAMA

Tam, kad būtų atliktos tokios procedūros, užtenka tik savaitę nesirodyti žmonėse. G. Naumčik pateikia savo versiją, kodėl jis tai padarė.

Pirmiausia, rašo žurnalistė, Europos politiniai lyderiai seniai naudoja tokia lengvą veido plastikos metodą. Tarkim, Italijos premjeras Silvio Berlusconi. A. Llukašenka buvo su juo susitikęs ir matė, kaip 75 senelis gali pavirsti 50-mečiu.

Antra, ji mano, kad ir kiti Muitų sąjungos lyderiai jau „susileido“ ir „nebesiraukšlėja“. Kalbama apie Vladimirą Putiną ir Nursultaną Nazarbajevą, kuriems irgi nesvetima aistra kosmetinėms procedūroms.

REKLAMA
REKLAMA

Trečia, A. Lukašenka bendrauja su Rusijos oligarchais, kurie jam net dovanoja „Maybax“. Galbūt kažkas jam patarė „vardan padorumo“ išsilyginti veidą.

Galų gale Baltarusijos lyderis, mano autorė, tai darė vardan įvaizdžio: juk jis dabar ne paparastas kolūkio pirmininkas, bet šiuolaikinis Europos lyderis.

Sunku spręsti kiek pagrįsti šie gandai. Žvelgiant į jį televizijos ekrane šiokie tokia maišeliai po akimis vis dar matomi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų